Mindenmás

Újra megtörtént: már megint az ATEV előtt volt baleset, most két autó karambolozott

A ma reggeli, tizenkét (egyes források szerint tizenhárom) utas sérülését okozó súlyos buszbaleset után újra, párszáz méter híján ugyanott történt meg a baj: két autó karambolozott az ATEV előtt, a 47-esen. Mint Ancsa nevű olvasónk írja, jelenleg is nagy a sor, (már megint) lépésben lehet haladni Székkutas irányában.

A Szeged365 közlekedési infók támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

Mint Kerepes Tamástól, a Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóügyeletesétől megtudtuk, a 17 óra előtt történt balesetben senki sem sérült meg, a két személyautó azért karambolozott, mert az egyik nem adta meg az elsőbbséget. Jelenleg félpályás útlezárás mellett engedik a forgalmat.

REGGEL 7 ELŐTT TÖRTÉNT MEG AZ UTÓBBI HETEK LEGSÚLYOSABB SZEGED KÖRNYÉKI BUSZBALESETE

Párszáz méter híján ugyanitt történt, kerek 10 órával ezelőtt: árokba hajtott, és az oldalára borult egy busz a 47-es főút 193-as kilométerénél, a hódmezővásárhelyi ATEV előtt, a Székkutas felé vezető szakaszon – írtuk meg a reggeli órákban. A rendőrség arról számolt be, hogy 13 sérültje volt a szerencsétlenségnek, közülük az egyik eset súlyos. Nem hivatalos információ, de úgy tudjuk, honvédségi busz volt a baleset elszenvedője.

Minden részlet plusz helyszíni fotók az esetről:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb