Szegedi Arcok

Akár a mesében: titokzatos ősz hajú néni segített Szegeden a fiatal lánynak, aki szeretné meghálálni a jóságát

Egy mesebeli történet elevenedett meg tegnap délután Szegeden, a Szilléri sugárúton. A sztori egyik főhőse, egy fiatal Fanni nevű lány Kiszomborra szeretett volna eljutni, de a fizetésre használt alkalmazás és a pénztárcája összeesküdtek ellene. A buszsofőr fizetség híján nem engedte volna utazni, de egy idős néni, mint egy jó tündér a lány segítségére sietett, és aki szeretné kifejezni a háláját az ősz hajú, ismeretlen asszonynak. Emberségből, szívjóságból csillagos ötös!

“Ma 16:47-kor a Szilléri sgt.-i buszmegállóból szerettem volna utazni Kiszomborra. Simple alkalmazással vettem a jegyet, de mikor felszáltam a buszra az alkalmazás leállt. Kézpénz nem volt nállam így a buszsofőr arra a döntésre jutott, hogy kinyitja nekem az ajtót és azt mondja szálljak le, ha nincs nálam pénz.

A buszmegállóban leszállás után viszont állt egy nagyon szimpatikus idős hölgy, információim róla annyi, hogy Deszken lakik a főutcán és a gyermekei laknak Szegeden. Egy bordó összecsukható esernyő volt nálla, fekete táska, világos színű kabát volt rajta, és göndör ősz haja van.

Szeretném őt megkeresni, és köszönetet mondani neki empátiája és segítőkészsége miatt, illetve visszaadni az összeget, amit kaptam tőle arra, hogy tudjak a buszon utazni.
Sajnos a megbeszélteket nem tudtuk össze hozni, mivel ő hamarabbi 16:50-es körjárattal ment el.”
– olvasható a Szegeden láttam csoportban.

Akinek van információja a néniről, segítsen Fanninak megtalálni őt, akár rajtunk, a Szeged365 Family-n keresztül!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb