Mindenmás

Már megint Domaszék, négy autó karambolozott össze

Tegnap este egy migránsokat szállító furgon borult fel Domaszéknél, most párszáz méterrel odébb, az 55-ös számú főút 11-es kilométerszelvényében történt meg a baj. A rendőrségtől kapott információink alapján 9 után négy autó karambolozott, félpályás az útzár.

Az elsődleges információk szerint négy személygépjármű ütközött össze, a balesetben senki sem sérült meg. A jelenleg is zajló helyszínelés és műszaki mentés idejére, rendőri irányítás mellett félpályán engedik a forgalmat.

A Szeged365 közlekedési infók támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

VALAMI VAN A LEVEGŐBEN, AMI REGGEL SZÉTSZED: ESTE UGYANITT TÖRTÉNT MEG A BAJ

Árokba borult egy kisbusz Domaszéknél, csütörtök délután 5 óra után, 24 embert kellett kimenteni a járműből, 13 sérült van, köztük öt gyermek is – írtuk meg csütörtök délután. Az esti órákban kiderült, hogy szír, szomáliai és palesztin migránsok utaztak a járműben.

PÁRHUZAMOS ESETEK, PEDIG EZ ITT NEM A STRANGER THINGS

Úgy fest, nem csak Domaszéken történik meg ugyanaz kétszer, hanem Szegeden is:

  • Kétszer egymás után történt baleset a szegedi Vásárhelyi Pál utcán lévő Mercedes-szalon előtt, éjszaka fél kettőkor villanyoszlopnak ütközött egy autó, ma reggel fél kilenc után pedig utoléréses koccanás történt.
  • A fenti két eset kísértetiesen emlékeztet arra, amikor kedd este fél óra alatt két villanyoszlop gyulladt ki Szegeden, alig egy sarokra egymástól:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb