Kikapcs

Érkezik az Első Bajai Halászléfesztivál Szegeden – a rendezvény, amelynek már a neve is felér egy hadüzenettel

Ebből háború lesz, mi szóltunk előre. A névválasztás felér egy hadüzenettel, viszont arról azért szó sincs, hogy a Bajai Halászléfesztivál szervezői jövő szeptemberben letelepednének a Laposra, hogy Frank Sándor dicső gasztrohadaival farkasszemet nézve, sunyi vigyorral az arcukon kavargassák a tésztát a bográcsban, mindössze egy januári Timur Lenk buliról van szó a Szegedi Városi Rock Klubban. Apropó, a név pedig nem a véres hódításairól ismert mongol-türkomán fejedelmet jelöli, hanem egy félig szegedi rock bandát.

A bulit 2022. január 15-én tartják (majd), az első fellépő a Rossz Passz nevű zenekar, akik felfoghatatlan, kegyeletsértő módon tésztával eszik a halászlevet, a második pedig a Timur Lenk, akik – hogy idézzük az esemény leírását – a “tésztátlan fogantatás hívei”. A helyszín a szegedi Városi Rock Klub, a rendezvény este 7-től hajnal 3-ig tart, a szervezők írásbeli ígérete szerint hajnalban tömegverekedés lesz a tésztával, vagy nem tésztával kérdés eldöntéséért.

Nem tésztával.

Let’s fight!

Az esemény részleteit IDE kattintva találod. Szerkesztői megjegyzés a végére: a buli címét azért megnéznénk élesben is, a Tisza egyik parján Frank Sándor vezényletével a dicső, tészta nélküli szegediek, a túloldalon a gaz, tésztás bajaiak. Találkozó és tömegverekedés délután 2-kor a Belvárosi hídon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb