BlogVideo365

Szeged365 benzinár-figyelő: szétnéztünk és most eláruljuk, van-e 480 Ft-nál is olcsóbb üzemanyag Szegeden

A hetek óta drasztikusan emelkedő üzemanyagárakat követően ma végre fellélegezhettek az autósok, ugyanis életbe lépett az a rendelet, amely szerint az elkövetkező három hónapra 480 Ft-ban maximálták  a 95-ös benzin és a normál (nem prémium) gázolaj árát. Ezen felbuzdulva a nyakunkba vettük a várost és körülnéztünk, mennyiért is tankolhatunk a szegedi kutakon, van-e olyan bátor benzinkutas, aki alámegy a 480-Ft-os árnak is.

A SZEGEDI KUTAKON EGYSÉGESEN 479,9 FT-ÉRT TANKOLHATUNK

Miután körbejártuk a szegedi kutakat, igen egységes képet kaptunk, ugyanis a város valamennyi benzinkútjánál 479,9 Ft-ért tudunk tankolni. Így elmondhatjuk, ha éppen csak a minimummal is, de mindegyik szegedi kutas aláment a 480 Ft-os árnak.

NINCS TRÜKKÖZÉS A BENZINKUTAKNAK

Az alábbi cikkünkben összefoglaltuk nektek, milyen részletes szabályok szerint üzemelhetnek az ország üzemanyagtöltő állomásai. A rájuk vonatkozó rendelet leginkább azért volt szükséges, hogy az újonnan maximált benzinárak világában a töltőállomások véletlenül se találhassanak kiskapukat, a lakossági benzinellátás pedig továbbra is zavartalanul működhessen.

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb