Szegedi Arcok

Rövid időn belül ez már a második: eltűnt egy 14 éves szegedi kislány, a rendőrség a segítségeteket kéri

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 14 éves helybeli fiatal megtalálásában – olvasható a felhívás a police.hu-n. Mint írják, a Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Cseppentő Petra eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 14 éves fiatal 2021. október 20-án délelőtt ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.
Cseppentő Petra:

  • 164 centiméter magas,
  • 47 kilogramm,
  • haja szőke,
  • szeme kék.

Eltűnésekor sárga sálat, kék farmernadrágot, fehér magasszárú cipőt, fekete bőrdzsekit, rózsaszín pólót, gyöngyös karkötőt és egy gyűrűt viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

RÖVID IDŐN BELÜL EZ MÁR A MÁSODIK ELTŰNT FIATALKORÚ LÁNY

Egy hete írtuk: a kisteleki Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kovács Dóra eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 17 éves lány 2021. október 26-án a reggeli órákban, baksi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb