Mindenmás

Napi pakk: napsütötte kedd, egy nagy, szegedi meglepetéssel!

Túléltük a fránya hétfőt, egy nyugis, napsütéses kedd lesz a jutalmunk. Sőt, még egy meglepetésünk is van mára, görgess a cikk végére, eláruljuk, mi az! Érkezik a Szeged365 Napi Pakk a legfontosabb napindító információkkal, korán kelő szegedieknek!

Először is, boldog névnapot kívánunk Nektek:

  • Kelemen, 
  • Klementina,
  • Dániel,
  • Kolumbán!

NYUGIS, NAPSÜTÖTTE KEDDÜNK LESZ

A kissé nyomasztó hétfő után kedden már túlnyomóan napos lesz idő. Elvonul a felettünk örvénylő hidegfront és magával viszi a csapadékot, tehát esőre sem kell számítani Szegeden. A záporokat felváltja a légmozgás: többfelé élénk, helyenként erős lesz az északi-északnyugati szél. Hajnalban 3-4 fokra, napközben 9-10 fokra van kilátás.

Hamarosan azonban újra itt az igazi tél, katt az alábbi cikkünkre, mutatjuk, mikortól jönnek a mínuszok:

TOMBOL A JÁRVÁNY, PÖRÖG AZ OLTÁSI AKCIÓHÉT

Hétfő reggel 7-kor elindult az Oltási Akcióhét, Szegeden két helyszínen, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, Vasas Szent Péter utcai rendelőintézetében (magyarul: az SZTK-ban) és a Török utcai Tüdőgondozó Intézetben oltanak előzetes bejelentkezés nélkül. Ha még nincs oltásod vagy felvennéd a harmadikat, ne várj tovább (szerintünk).

Kiugrottunk a helyszínre, hétfő reggel 9-kor ez fogadott bennünket:

Helyzetjelentés, a délutáni órákról:

Az összes infó az akcióról, egy helyen:

A NAP MEGLEPETÉSE: NAPKÖZBEN ÉRKEZIK SZEGED KARÁCSONYFÁJA

Ha már tegnap két rossz hírt (az online térbe kényszerül a gyertyagyújtás és elmarad a Széchenyi téri szilveszter) is kaptunk a pénteken induló Szegedi Karácsonyi Hetek kapcsán, úgy voltunk vele, ma reggelre illene egy jóval kontrázni.

Délelőtt megérkezik Szeged óriás-karácsonyfája a Klauzál térre.

Napközben jövünk a részletekkel és a helyszíni fotókkal, videókkal!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb