Szegedi Arcok

Tragikusan fiatalon hunyt el a közismert mórahalmi mentős, a bajtársai a családja segítségére sietnek

Tragikusan fiatalon, 47 évesen hunyt el a közismert mórahalmi mentős, H. Balázs. Mint bajtársa, a Mórahalmi Mentőállomást vezető Gera Zsolt közösségi média oldalán írta, Balázs a “frontvonalban segítette a betegeket a járvány minden hullámában, de a végén ő is megbetegedett. Küzdött, de elvesztette a harcot.” A családfő nélkül nehéz helyzetbe került család megsegítésére most széles körű összefogás indult, arra kérünk, ha tudsz, segíts Te is Balázs félárván maradt gyermekeinek és feleségének!

HÁROM GYERMEK MARADT FÉLÁRVÁN BALÁZS HIRTELEN HALÁLÁVAL

A múlt szerdán elhunyt mentős közvetlen kollégáját, egyben barátját, Gera Zsoltot kedd reggel értük el telefonon, mint mesélte, teljesen váratlanul érte a csapatot az egyébként makk egészséges Balázs hirtelen halála. “Fantasztikus ember volt, a halálhíre az összes kollégánkat megrázta” – mondta Zsolt, akinek vezényletével gyűjtést szerveznek a mórahalmi mentőállomás kollégái. “Balázs mindent elkövetett annak érdekében, hogy mindent megadjon a 10, 12 és 15 éves gyermekeinek, egyszerre két munkahelyen dolgozott, azonban bajtársunk elvesztésével a család nagyon nehéz anyagi helyzetbe került. Több millió forint hitel nyomasztja most őket, a barátunk felesége bolti eladóként dolgozik, a keresete a havi megélhetésre is alig lesz elegendő, a hiteleket sem fogja tudni fizetni” – magyarázta.

GYŰJTÉST SZERVEZNEK A KOLLÉGÁI, BAJTÁRSAI, MÉG ÖRDÖG NÓRA IS A SEGÍTSÉGÜKRE SIETETT

A mórahalmi mentős kollégáival, barátaival közösen arra kérünk, hogy amennyiben van rá lehetőséged, segíts Balázs családjának, akár pár forinttal is. Mindezt az alábbi bankszámlaszámon tudod megtenni:

  • Hatvaniné Bózsing Andrea
  • Raiffeisen bank
  • 12067204-01795886-00100009

A közleménybe írd oda: adomány. A gyűjtésbe a mórahalmi származású, a 2021-es év Legjobb Női Műsorvezetőjének választott Ördög Nóra is beszállt, aki közösségi média oldalán buzdított az adakozásra.

Hálásan köszönjük, ha segítesz, és természetesen azt is, ha hírét viszed a mórahalmi mentősök kezdeményezésének egy megosztással.

FRISSÍTVE: EDDIG HÁROM MILLIÓ FORINT GYŰLT ÖSSZE, FANTASZTIKUSAK VAGYTOK!

Egy nap alatt 3 millió forint gyűlt össze a tragikusan fiatalon elhunyt mórahalmi mentős családjának – nyilatkozta a Rádió 1 Balázsék című műsorában Gera Zsolt, a Mórahalmi Mentőállomás vezetője, egyben az adománygyűjtés kezdeményezője. A mentős drámai részleteket is közölt, mint mesélte, bajtársukat a saját nappalijukban próbálta újraéleszteni a saját felesége, a gyermekeik is otthon tartózkodtak.

Gera Zsolt fotói a hétvégi, Balázs tiszteletére szervezett mórahalmi megemlékezésen készültek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb