Kikapcs

Karácsonyi, céges buli vagy lánybúcsú jacuzzival, mindez Szegeden? Megtaláltuk a tökéletes 0-24 vendégházat!

Minden készen áll a lány – vagy legénybúcsúhoz, a születésnapi bulihoz vagy a céges partihoz, viszont helyszín még nincs? Van egy jó hírünk: Timi és Enikő megtalálták a megoldást egy, a szegedieket is érintő, régóta elhúzódó problémára. Vagyis, ha rendezvény helyszínt keresel, vagy csak összehoznád valahol a barátokat/családot, akkor ezt neked találták ki: itt az elsőszámú, 0-24 órában bérelhető privát ház, avagy ezentúl Téged is vár a Béke Vendég & Rendezvényház Szegeden! 

Legyen szó egy szolíd összejövetelről vagy egy, a Másnaposok című film képkockáit idéző csapatásról, a Béketelepen működő exkluzív rendezvényház minden igényt kiszolgál. Mondjuk rá, ha az utóbbi produkcióra készülsz, az üzemeltetők nyomatékosan kérik, hogy a tigris beráncigálását most inkább hanyagold, viszont Mike Tyson-t nyugodtan meghívhatod a buliba. Ami a legjobb, hogy a nappali rendezvények mellett már éjszakára is maradhattok a haverokkal vagy csajokkal, a ház már 0-24 órában bérelhető. A rendezvény ideje alatt ráadásul csakis Ti vagytok a házban, más vendég nem fog zavarni. 

FULL EXTRÁS BELTÉR, PROFI PARTY-SZETT ÉS MÉG A GYEREKEKNEK IS PATENTÜL FELSZERELT UDVAR

Az “alapfelszereltség” nagyon izmos:

  • Tiéd a teljes ház, 3 db emeleti szobával, 2 db nagy méretű földszinti nappalival, 2 db fürdőszobával, fedett kerthelyiséggel és egy hangulatos kis hátsó kerttel, mindez idillikus környezetben, távol a város zajától, de csak néhány percre Szeged belvárosától.
  • Full extrásan felszerelt konyha vár, egyészen 30 főig. Gyakorlatilag Fördős Zén kívül minden bent van, ami egy kisebb fajta gasztrorealty-hez kell: fehér porcelán étkészlet, evőeszközök, merőkanál, leveses tál, üveg poharak, műanyag tálak, lábosok, kések, kávéfőző, vízforraló, mikrosütő, gáztűzhely, mosogatószer, szivacs, gyermek étkészlet, fehér szalvéta, papír asztalterítő, hűtőszekrények.
  • Profi party-szett, a hangulatvilágítástól az UV fényeken és a disco lámpán át a karaoke felszerelésig minden van. Nyugi, természetesen a Bluetooth hangszóró és a wifi is alap, 2021-ben vagyunk és ezt ők is tudják.
  • …és egy patentül felszerelt udvar, nagy méretű trambulinnal, játszótérrel, amely tartalmaz 2 db csúszdát és mászófalat, kerti játékokat, kinyitható műanyag asztalokat, székeket, kertit kiülő és nagy méretű napernyőt is.

A legdurvább, hogy igény szerint akár jacuzzit is bérelhetsz, de ha gyermekfelügyeletre vagy HD projektorra van szükséged, azt is megoldják. Less be hozzájuk:

Mint Batancs Timi és Enikő elmondták, a Béke Vendég & Rendezvényház családi vállalkozàsként működik, a béketelepi rendezvényház gyermekkori családi otthonuk, ezért ” jó háziasszonyként” fogadják vendégeiket. Fontos szàmukra, hogy mindez mindig tiszta és rendezett környezetben történjen. A ház gyönyörű, a szolgáltatások extra profik, az árak pedig még bennünket is megleptek, annyira korrektek. 

Szállást keresel Szegeden? A céges vagy családi rendezvénynek egy szuper helyet? Romantikus hétvégi helyszínt? Vagy inkább hadd szóljon, pörögjön a lánybúcsú? Keresd a lányokat, nem fogsz csalódni, sőt. 

Béke Vendéghàz & Rendezvényház:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb