Szegedi ArcokVideo365

A szeretet nyelve több minden szónál – készülj az ünnepekre a szegedi Angyal Dekor Műhely egyedi ajándékaival!

Hihetetlenül gyorsan eltelt ez az év is, hamarosan itt a december és ezzel együtt az évnek az a csodálatos időszaka, amikor otthonunkat ünnepi köntösbe öltöztetve várjuk az ünnepeket. S, ha a készülődés során egy kis varázslatra vágysz, vagy szeretnéd megajándékozni szerettedet valami igazán páratlan ajándékkal, ne keresd tovább, az Angyal Dekor Műhely földre szállt Angyalai egyedülálló kézműves dekorációikon keresztül elhozzák számodra az igazi karácsonyi csodát.

A tökéletes ünnepi díszeket így számunkra sem volt kérdés, hogy hol keressük, utunk természetesen az Angyal Dekor Műhelybe vezetett, ahol a mórahalmi Kószó Bernadett és lelkes, kreatív csapata megalkotta a legszívmelengetőbb dekorációkat az adventi időszakra.

EGYSZERI ÉS MEGISMÉTELHETETLEN AJÁNDÉKOK ÉS DÍSZTÁRGYAK SZÍNES KAVALKÁDJA FOGADJA A VÁSÁRLÓKAT

Már az üzletbe belépve magával ragadott minket a karácsony szelleme, a fények ragyogása, a manók mosolya, a hógömbökben hulló hó puha könnyedsége. Szinte láttuk magunk előtt, ahogy az adventi koszorúkon melegséget árasztva először csak pislákolnak, majd egyre nagyobb fényt árasztva életre kelnek a gyertyák lángjai, miközben egy nagy festményként vibrál a szemed előtt a piros, zöld, rózsaszínes és ezüstös köntösbe öltözött üzlet csillogása, így nem csoda, hogy rögtön átragadt ránk is a karácsonyi készülődés, a várakozás hangulata. Detti elmesélte számunkra, nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minden ünnepi dekoráció egyszeri és megismételhetetlen legyen, hiszen valamennyi saját elképzelés alapján készül, amelyből biztosan nem fogsz találni két egyformát.

AZ IDEI ÉV SLÁGEREI A GYÖNGYÖS KOSZORÚK, A DÍSZTÁRGYAKBAN PEDIG TERET HÓDÍTANAK A PASZTELL SZÍNÁRNYALATOK

Mivel vasárnap kezdődik az adventi időszak rögtön rá is kérdeztünk, milyen koszorút érdemes választanunk. Detti elárulta, az idei év slágerei a gyöngyös darabok, melyek nagyszerűsége pont az egyszerűségükben rejlik. Nem hivalkodóak, nem harsányak, mégis pillanatok alatt feldobják az otthon hangulatát. Ami a színvilágot illeti, természetesen ebben az évben is hódítanak az örök klasszikusok, a piros színű dekorációs elemek, viszont, ha igazán trendi, a legújabb divat szerint díszítenéd otthonod, Detti a pasztell színeket ajánlja, hiszen a 2021-es dekorációkban egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a rózsaszínes és szürkés, ezüstös árnyalatok. Az pedig, hogy az Angyalok csapata mennyire érti a dolgát, jól mutatja, hogy idén ők készítik el a Magyar Labdarúgó Szövetség adventi koszorúját is.

DETTIÉK NEM ISMERNEK LEHETETLENT, ELKÉPZELÉSEINKBEN CSAK A FANTÁZIÁNK SZABHAT HATÁRT

Nemcsak a koszorúkban, hanem a hozzájuk illő asztali díszekben is gazdag választékból szemezgethetünk, Dettiék nem ismernek lehetetlent, elképzeléseinknek csak a fantáziánk szabhat határt: jöhetnek az angyalok, a manók, egészen a picikéktől kezdve a kertünk ékességeként is szolgáló nagyobb darabokig, a mikulás az ajándékkal teli puttonyával, a télapó szánját húzó rénszarvas, a világító gyöngysorok, és megannyi dekorációs elem, ami egy kicsit, így az adventi készülődésben felébresztheti bennünk egész évben szunnyadó gyermeki énünket.

KOMPLETT KARÁCSONYFÁK ELKÉSZÍTÉSÉT ÉS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSÁT IS VÁLLALJÁK AZ ANGYALOK

De nemcsak ebben profik a lányok, vállalják akár komplett karácsonyfák elkészítését és házhoz szállítását is, neked nincs más dolgod, mint megálmodni, milyen számodra a tökéletes fa, milyen dekorációt szeretnél látni rajta és az Angyalok elképzelésedet valóra váltják, kérhetsz akár girland helyett szalagot is a Mennyből az angyal szövegével díszítésként, vagy felakasztható gömbbe rejtett apró díszeket. Sőt, ha kis hellyel rendelkezel lakásodban, még fél karácsonyfát is beszerezhetsz, ami igazán praktikus, mégis látványos ünnepi dísze lehet otthonodnak.

Az Angyal Dekor Műhely mesés karácsonyi birodalmát Szegeden, a Petőfi Sándor sugárút 85 szám alatt találod, de egyedi kívánságaiddal keresd nyugodtan Dettit a 30/ 448 5615 telefonszámon is!

Angyal Dekor Műhely

Szeged, Petőfi Sándor sgt. 85.

Kószó Bernadett: 30/ 448 5615

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: have a peek at this site
'Fel a tetejéhez' gomb