Szegedi Arcok

Mélyponton a forint, most légy észnél, ha devizát váltasz! Szeged365 tippek az Akcentával

Erőteljes kockázatkerülés alakult ki péntek reggelre a feltörekvő piacokon a koronavírus új szupervariánsa miatt – írja a Portfolio elemzése. Gyakorlatilag mindent adnak a devizapiacon, ami kockázatosnak számít, a forint is fél százalékos gyengülésben volt már reggel nyolckor. Minden túlzás nélkül mondhatjuk, hogy történelmi időket élünk, az efféle dátumok pedig két dolgot eredményezhetnek: vagy pórul, vagy jól járunk. Mi az utóbbi felé szeretnénk terelni, éppen ezért Közép-Európa legnagyobb fizetési intézményét, az Akcentát hívtuk segítségül.

45 EZER NEMZETKÖZI ÜGYFÉL, PROFI SZEGEDI KÉPVISELET

A cseh székhelyű, szegedi képviselettel is rendelkező AKCENTA CZ a legnagyobb közép-európai, átutalással foglalkozó intézmény, akik pénzváltásra, külföldi átutalásokra és biztosítási ügyletekre specializálódtak. Fekete övesek a témában, na.

Az Akcenta, számokban:

    45.538  nemzetközi ügyfél
    6.138 magyar ügyfél
    évi 339.067 sikeresen teljesített megbízás.

A cég fő varázsa, hogy másképp gondolkodnak, mint a hazai pénzintézetek.
A magyar bankok árbevétele abból áll, hogy devizát és hitelt adnak az ügyfeleknek. Az Akcenta csapatát devizaváltás-specialisták alkotják, vagyis, a bankokkal ellentétben nem foglalkozunk betétgyűjtéssel vagy hitel kihelyezéssel, csakis arra fókuszálnak, hogy a legjobb pénzváltási konstrukciót találják meg Neked. Napi szinten 1500 – 2000 devizaváltást hajtanak végre, ami egyedülálló egész Európában, de világ szinten is elég izmosnak számít.

Nagy előny, hogy egyedi árfolyamaik vannak, kisebb összeg váltásakor is masszív kedvezményeket adnak. Díjmentesen nyitják és vezetik a számlákat, ráadásul a világ bármely pontjára tudnak utalni, egy tranzakció az Akcenta háza táján csupán 3 euróba kerül az Európai Unión belül, bármekkora is legyen az összeg.

A LEGJOBB, AMIT TANÁCSOLHATUNK: FORDULJ PROFIKHOZ!

Tudjuk, hogy nem szeretnél pórul járni. Éppen ezért azt javasoljuk, légy észnél és kérd az Akcenta CZ szakértőinek tanácsadását. Hidd el, akár még a furcsa helyzetben is jól járhatsz a devizautalásaiddal.

Fordulj profikhoz!

Többe biztosan nem fog kerülni, mint eddig, a 45 ezer nemzetközi ügyféllel büszkélkedő vállalat díjmentesen vált.

Kattints IDE, már repítünk is az Akcenta szakértőihez! A cég szegedi és hazai képviselőinek telefonos elérhetőségét EZEN a helyen találod.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb