Sport

Lazán vertük laposra a Balatonfüredet, 41-32 lett a mai Pick meccs vége

Úgy söpörte le a Pick Szeged hazai pályán a Balatonfüred csapatát, mint a Szegedi Környezetgazdálkodás random munkatársa a Kárász utcát egy álmos reggelen, könnyedén, lazán, kérlelhetetlenül – itt most aztán tényleg nem volt kérdés. A K&H férfi kézilabda ligában 22-15-ös félidő után 41-32-re nyertek a Kékek, következő összecsapásként december 1-jén 18.45-kor az EHF Bajnokok Ligájában a dán Aalborg otthonában lép pályára a Pick Szeged.

PICK Szeged–Balatonfüredi KSE 41–32 (22–15)
K&H férfi kézilabda liga, 10. forduló, újszegedi Városi Sportcsarnok, 1200 néző. Vezette: Nagy F., Túróczy.
PICK Szeged: Alilovic – Radivojevics 9/4, Henigman, Rosta 8, Martins 2, Bodó 7, Blonz 4. Csere: Tönnesen 5, Gaber 1, Bombac 1, Frimmel 3, Mackovsek, Garciandía 1, Hegedűs P. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Balatonfüredi KSE: Andó – P. Rodríguez 4, Gosztovics, Németh B. 2, Topic 5, Szöllősi B. 10/2, Bóka 1. Csere: Dénes, Tóth M., Kemény 2, Brandt 2, Szűcs 3, Szmetán 2, Ág 1, Határ. Vezetőedző: György László.
Hétméteres: 4/4, ill. 2/2.
Kiállítás: 6, ill. 2 perc.

ÖRÖMJÁTÉK, 60 PERCEN ÁT

Ordas nagy fekete pont az M4 Sportnak, félig megőszültünk, mire elindult a közvetítés. Viszont, öröm az ürömben, hogy megérte várni, mint a Pickhandball írja, Mirko Alilovic félelmetes formában védett, támadásban pedig előbb Kent Robin Tönnesen és Bodó Richárd tartott lövőbemutatót. Ezután jött Alexander Blonz és Bogdan Radivojevics is, így fokozatosan nőtt a távolság a két csapat között. Rosta Miki is remekelt támadásban, a félidő utolsó találata első norvég légiósunké, Kent Robin Tönnesené volt, így 30 perc után már 22-15-re vezettünk. Bogi, azaz Bogdan Radivojevics találata nyitotta a második félidőt. A 35. percben már 26-18 állt az eredményjelzőn, Rosta Miki rendesen elkapta a fonalat, nagyon élt a falban. Potyogtak a gólok, a Kékek a hajrában is uralták a meccset, a vége vastapsba torkollt, 41-32 lett a vége, bumm.

AVATSZ VELÜNK PICK ARÉNÁT?

Mint egy hete, múlt szombaton elsőként megírtuk, december 9-én, a Pick Szeged és a THW Kiel összecsapása előtt nyit meg hivatalosan a 8300 férőhelyes, a Modern Városok Program keretein belül közel 40 milliárd kormányzati forintból megépített Pick Aréna. A kedvenc csapatunk jóvoltából most – kis szerencsével – Téged is magunkkal viszünk az első meccsre, indul a játék!

Megnyernéd az 5 db páros jegy egyikét?

Kattints az alábbi cikkünkre, már repítünk is a Pick Arénába:

Borítókép: Pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: บับเบิ้ล
'Fel a tetejéhez' gomb