BlogKikapcs

Felavatjuk együtt a vadonatúj PICK Arénát? Szeged365 játék indul, magunkkal viszünk a THW Kiel elleni meccsre!

Mint szombaton elsőként megírtuk, december 9-én, a Pick Szeged és a THW Kiel összecsapása előtt nyit meg hivatalosan a 8300 férőhelyes, a Modern Városok Program keretein belül közel 40 milliárd kormányzati forintból megépített Pick Aréna. A kedvenc csapatunk jóvoltából most – kis szerencsével – Téged is magunkkal viszünk az első meccsre, indul a játék!

Végigtombolnád velünk a Pick Szeged és a THW Kiel december 9-i Bajnokok Ligája összecsapását? Egyszerűbb a dolgod, mint kipattintani egy sört meccs előtt:

  • irány a vadonatúj Facebook oldalunk (előre is köszi, ha rányomsz a követés vagy kedvelés gombra),
  • keresd meg a játék-posztunkat,
  • és kommentben tag-eld be azt a cimborát, ismerőst, családtagot, vagy bárkit, akit magaddal hoznál a PICK Arénában tartandó első mérkőzésre!

A játékban 5 db páros jegyet sorsolunk ki, a játék december 3., 20.00-ig tart. Az öt nyertes nevét közzétesszük a Szeged365.hu-n, a Szeged365 Facebook oldalon és a Szeged365 Társalgó csoportban is, de biztos ami biztos, privát üzenetben is értesítünk, ha Te leszel a szerencsés.

A játék részletes szabályzatát a cikk alján találod. Úgy korrekt, ha megjegyezzük: a Pick Arénába a hatályos járványügyi intézkedéseknek megfelelően csakis védettségi igazolvány bemutatásával tudsz majd belépni. Játszani természetesen ennek megléte nélkül is tudsz, azonban kérünk, vedd figyelembe, hogy belépni csakis akkor engednek majd, ha megvan a kártyád. Erről sem mi, sem a csapat, sem az aréna üzemeltetése nem tehet.

MINDEN, AMIT A MEGNYITÓRÓL ÉS AZ ELSŐ MECCSRŐL TUDNI AKARTÁL

Szerintünk már megszokhattátok, hogy minden olyan esemény, történés kapcsán, amely fontos a szegedieknek, előrukkolunk egy Szeged365 Kisokossal, avagy egy “all-in” információs pakkal. Most is így tettünk, a megnyitóról, a meccsről és a járványügyi szabályokról az alábbiakban foglaltuk össze a legfontosabb tudnivalókat:

JÁTÉKSZABÁLYOK

A játék Szervezője a Szeged365.hu kiadója, az S-Light Event Kft (levelezési cím: 6722 Szeged, Kárász utca 9., székhely: 6729 Szeged, Mozdony utca 40/A, információs e-mail: [email protected], információs vonal: +3630/929-8409). A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött állampolgár, viszont nem vehetnek részt a Szervező tulajdonosai, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

A játék menete:

  • menj a vadonatúj Facebook oldalunkra,
  • keresd meg a játék-posztunkat,
  • és kommentben tag-eld be azt a felhasználót, akit magaddal hoznál a PICK Arénában tartandó első mérkőzésre a @ karakter használatával.

A játék időtartama:

2021.11.26., 20.00 – 2021.12.03., 20.00

A nyertesek kiválasztása:

2021.12.03., 20.00 – 21.00 között, a Random.org applikáció segítségével, véletlenszerűen, az összes nevező között.

A nyertesek kiértesítése:

A nyertest a Szervező a nyereményjáték posztja alatt megjelöléssel és privát Facebook üzenetben értesíti. Amennyiben a megadott játékos 48 órán belül nem reagál a kiértesítésre, a nyeremény jogosultság elvész, a nyertes később nem érvényesítheti a nyeremény átvételi igényét és a Szervezővel szemben sem kártérítési, sem egyéb megtérítési igénnyel nem élhet. Ebben az esetben a nyeremény nem kerül kiosztásra.

A nyeremény átvétele:

A nyeremény átvétele a kiértesítést követően a Szeged365.hu szerkesztőségében, a 6722 Szeged, Kárász utca 9. címen (ÁTRIUM, 1. emelet) történik. A Játékos köteles együttműködni a nyeremény átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb