Szegedi Arcok

JoerJunior ringbe szállt – a szegedi lemezlovas a legjobbak között versenyez a Rádió 1 DJ szavazásán

Azoknak, akik otthonosan mozognak a szegedi és környéki éjszakában bizonyára ismerős JoerJunior neve, hiszen a fiatal DJ zenéire valamennyien bulizhattunk már, nyár óta azonban az egész ország az ő mixeire pörög minden csütörtökön 11 órától a Rádió 1 World is Mine Radio Show-jában.

CSAK A LEGJOBBAK MARADHATNAK

A szegedi lemezlovas pedig nem kis megmérettetésben vesz részt jelenleg, nemcsak, hogy az ország egyik legnagyobb rádiójában zenélhet, hanem ringbe szállt a médium által meghirdetett DJ szavazáson is. A tét nem kicsi, hiszen csak a legjobbak maradhatnak, és arról, hogy kik lesznek a szerencsések, a hallgatók dönthetnek!

APJA NYOMDOKAIBA LÉPETT A FIATAL LEMEZLOVAS

JoerJunior már egészen gyermekkora óta DJ-nek készült, mondhatni a vérében van a zene keverése, ugyanis édesapja, Joer is ismert lemezlovas volt Szeged környékén, övé a Joerrecords, sőt azóta már klubtulajdonos is. Ennek ellenére óvta fiát, hogy a nyomdokaiba lépjen, hiszen ismerte a szakma árnyoldalát, mint például az állandó éjszakázást. JoerJuniort viszont addigra már megfertőzte ez a világ és nem is tudná elképzelni magát másik pályán.

A RÁDIÓBAN MEGMUTATHATJA ŐRÜLTEBB ZENEI OLDALÁT

A fiatal lemezlovas zeneileg színes egyéniség, úgy tartja, hogy a rádió kiváló platform arra, hogy akár az őrültebb oldalát is megmutathassa, amit a bulikban nem tehet meg. Így műsoraiban house-osabb mixeket gyárt, de otthonosan mozog a melodikusabb, dallamosabb zenék vonalán is. Repertoárjában megtalálhatóak a nagy aktuális kedvencek és az újdonságok is.

VASÁRNAPIG TART A SZAVAZÁS

Mint mondta, a régebbi DJ-ket már nagyon megszerették a hallgatók, újoncként neki nehezebb dolga van a DJ szavazáson, ezért arra biztatja azokat, akik szeretik a zenéjét, buliztak már akár egyszer is egy jót amikor ő volt a lemezjátszóknál, hogy szavazzanak rá egészen vasárnapig.

Ha szavaznál JoerJuniorra, itt teheted meg!

A teljes beszélgetést itt tudod meghallgatni:

Fotók: JoerJunior Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb