KikapcsVideo365

A hely, ahol még a pizza szélét is megeszed: belestünk a Center konyhájába

Amikor gasztronómiáról van szó, akkor egy valami biztos: a Szeged365-nél nincs olyan hogy elég. Főleg pizzából és hambiból. Szeretünk belesni a kulisszák mögé, megcsodálni azt, hogy hogyan készülnek a finom falatok és most különös kegyben részesültünk: besurranhattunk a Center konyhájába. Sőt, ki is faggathattuk a kulisszatitkokról Spigut Tamást, a Tisza Lajos körúti közkedvelt bár üzletvezetőjét.

Tamás már a beszélgetés elején elárulta, hogy pontosan öt és fél évvel ezelőtt, április elsején nyitotta meg kapuit a belváros szívében a Center, ami az elmúlt időszak alatt a fiatalabb és az idősebb korosztály kedvelt találkozási pontjává nőtte ki magát. Ez az a hely, ahol tökéletesen megalapozhatod az éjszakai bulik hangulatát. A Center csapata azonban ennél is tovább ment, kitűzött céljuk, hogy jobban felpörgessék a nappalokat is, ezért kialakítottak egy konyhát és először kézműves hamburgerekkel kínálták éhes vendégeiket, majd amikor megüresedett a közvetlen mellettük lévő üzlethelyiség, lecsaptak rá és két héttel ezelőtt belevetették magukat a pizzakészítésbe.

AZ ITAL MELLÉ FINOM FALAT IS JÁR

Senkinek sem ismeretlen az az érzés, amikor beleveted magad az éjszakába, majd mint a farkas, olyan éhes leszel. Be kellett látnunk, hogy irtó praktikusnak találtuk ilyen szempontból a Centert, hiszen minden tálalva van:

  • a jókedv és a partihangulat,
  • a kellemes italok,
  • és a finom falatok, így nem kell otthagyni a bulit csak azért, hogy megtömd a hasad.

OLYAN FÚZIÓVAL LEPNEK MEG, HOGY MÉG A PIZZA SZÉLÉT IS MEGESZED

Spigut Tamás, a Center üzletvezetője kiemelte, hogy mindig magasra teszik a lécet, ha a minőségről van szó, ezért mindenképpen éttermi szintű hamburgerekkel és pizzákkal állnak elő. “Én megfordultam már külföldön is, több vendéglátó egységbe dolgoztam és konkrétan a cél az az volt, hogy ne egy igazi “magyar” hamburgert adjunk ki, hanem inkább kicsit amerikai-angol stílusút” – árulta el nekünk a titkot Tamás, majd hozzátette, hogy a pizzák terén saját nevekkel dobták fel az étlapot, így a kínálatban lévő több mint 10 fajtánál fantázianevekkel találkoztunk, sőt! Két olyan szakács készítette el Nekünk ezeket, akik Szeged legnagyobb pizzázóiban is megfordultak, most pedig összegyúrták a tudásukat. Hogy ennek mi lett a vége? Egyszerű: olyan érdekes fúzió keletkezett, hogy itt még a pizza szélét is megeszed. Azt is megtudtuk egyébként, hogy ha nincs kedvünk kimozdulni akkor is számíthatunk rájuk, hiszen egyenesen házhoz repül a hamburger és a pizza, mivel ezerrel pörög a kiszállítás Szegeden.

Belesnél a konyhába te is? Most megteheted, videón keresztül egyenesen berepítünk:

Felkeresnéd a srácokat? Itt találod őket:

Center
Szeged, Tisza Lajos krt. 61. Telefon: 0662/333-839

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb