Szegedi ArcokVideo365

Kutya jó az élet az Amar Food állateledel boltban – mert kedvencünk egészsége a minőségi táplálkozásnál kezdődik

Minden gazdi a legjobbat szeretné kis házi kedvencének, aminek alapja nem más, mint az egészséges, minőségi táplálkozás. Felelős állattartóként ezt mi is szem előtt tartjuk, ezért örültünk nagyon, amikor ráleltünk Szegeden az Amar Food állateledel boltra, ahol a szimpla tápvásárlásnál sokkal többet kaptunk.

CSAKIS TERMÉSZETES ALAPANYAGOKBÓL KÉSZÜLT ELEDELEKET TALÁLHATSZ AZ AMAR FOOD-NÁL

Sári Fanni, tulajdonos és jobbkeze, Füstösné Kovács Katalin, azzal a küldetéssel álmodták meg boltjukat, hogy ott csakis természetes alapanyagokból készült eledeleket kínáljanak a kis ínyenceknek, hiszen mindketten szívükön viselik négylábú barátaink egészségét és arra törekednek, hogy miközben kis kedvencünket finomságokkal kényeztetjük, közben az állat megőrizze vitalitását és hozzájusson a számára fontos tápanyagokhoz.

KATIÉK ELSŐSORBAN A BARF ETETÉSRE SPECIALIZÁLÓDTAK

Ha látogatásunkkor labrador kutyusom velem lett volna, biztosan csillogó szemekkel pásztázta volna a polcokon sorakozó különlegességeket, mint az egész cápa fogtisztító rágókát, a szárított vízibivalyhúst, nyúlfület, vagy az Amar Food saját márkás termékeit, a garnélából, szarvasból, kacsamellből készült fagyasztva szárított BARF jutalomfalatokat. Katiék ugyanis nagy hangsúlyt fordítanak a BARF, vagyis a nyersetetésre, így nem hiányozhatnak kínálatukból a friss, nyers húsok sem, sőt előre elkészített teljes menükkel is kedveskednek a négylábú ínyenceknek.

A LÁNYOK AKÁR SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTRENDET IS ÖSSZEÁLLÍTANAK KIS KEDVENCEDNEK

A hatalmas kínálat láttán kissé tanácstalanul néztem, mi lenne a legjobb választás kutyusom számára, de Kati hozzáértően a segítségemre sietett. Elmondta, kisállat-dietetikával is foglalkoznak, ami azt jelenti, hogy minden gazdinak, a saját kutyája, macskája igényei szerint állítják össze az étrendet, így biztos, hogy kedvencünk azt kapja, amire szüksége van, például betegség, életkorbeli, vagy túlsúlyból adódó speciális táplálkozási igény esetén. Ezt szolgálja az üzletben fellelhető különféle táplálékkiegészítők széles választéka is, legyen szó az ízületek védelméről, emésztési panaszokról, vagy az immunrendszer erősítéséről.

A KÖRNYEZETTUDATOSSÁG JEGYÉBEN ITT NEJLONZACSKÓT BIZTOS NEM TALÁLSZ

Katiék pedig nemcsak az állatok védelme és egészséges táplálása mellett kötelezték el magukat, környezetünk megóvását is fontos missziójuknak tartják, ezért egy biztos, náluk nejlonzacskót nem találsz, helyette mosható vászontáskában viheted haza négylábú családtagodnak a megvásárolt finomságokat.

Nézd meg videós interjúnkat is Katival, ahol bemutatja az üzletet, sőt, az is kiderül, vajon ki is a bolt névadója, Amar!

AMAR FOOD

6724 Szeged, Csaplár Benedek utca 4. B.

(30) 080 0071

[email protected]

Nyitvatartás:  hétfőtől péntekig 10-től 18-ig, szombaton 10-től 14 óráig

Operatőr: Magyar Andor, Szeged365.hu

Fotók: Szőcs Ákos

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb