Kikapcs

Kijöttek a VOLT Fesztivál első nevei, úton a SZIN és a Deja Vu is

Újra nyeregbe pattan a tavaly és idén is elmaradt VOLT Fesztivál, a június 21-25. dátum mellett az első neveket is bejelentették. A nyárhódító vágta többek között a Muse, a The Killers, a Bring Me The Horizon, a Sum 41, a Yungblud, a Skillet, a Passenger, a SCARLXRD, Borgore, Virtual Riot és a Funtcase társaságában indul majd.

LOBENWEIN NORBERT: “VANNAK FESZTIVÁLOK ÉS VAN A VOLT”

“Vannak fesztiválok, és van a VOLT – így szól a 2022-es Telekom VOLT Fesztivál szlogenje, amely jól kifejezi a szándékunkat akár a programkínálat, akár a VOLT-ot érintő legfontosabb törekvéseink terén”- mondta Lobenwein Norbert, a fesztivál egyik alapítója. 

“A célunk az, hogy az élő zene megkülönböztetett ünnepeként készüljenek Sopronba akár a vendégeink, akár a fellépők, legyen szó a színpadi programról, a kísérő eseményekről, vagy éppen a Sopront érintő történésekről. A kétéves kihagyás utáni visszatéréssel nagyon magasra tesszük a lécet. A kezdetek óta jellemző a VOLTra a kifejezetten erős élő zenei vonal, a hazai- és nemzetközi sztárokat felvonultató line-up” – mondta.

“A 2022-es Telekom VOLT programja ehhez képest is egy komoly szintlépés, amely bárhol a világon megállná a helyét. Olyan állócsillagnak számító stadionsztárok szerepelnek benne, mint a MUSE vagy a The Killers, a legaktuálisabb nevek és az állandó fesztiválkedvencek között Yungblud, a SUM41 vagy éppen a Bring Me The Horizon” – tette hozzá a főszervező.

AZ ÉV VÉGÉN JÖHETNEK A SZEGEDI FESZTIVÁL-BEJELENTÉSEK

A bíztató hír hallatán rákérdeztünk a Szegedi Ifjúsági Napok és a Deja Vu Fesztivál szervezőinél, hogy mit terveznek 2022-re. Kolonics Erika, a SZIN-t szervező Szegedi Rendezvény és Médiaközpont ügyvezetője Fülöp Tímea kolléganőnk megkeresésére azt válaszolta, már dolgoznak az augusztus 24-27 közé időzített, nyárzáró esemény line-upján, de még konkrét nevekkel nem tudott szolgálni.

Kovács Ádám, a júniusi Deja Vu Fesztivál főszervezője viszont biztos benne, hogy még az év vége előtt kihozzák majd az első neveket, mint mondta, a bejelentés dátumáról a napokban fognak majd dönteni.

Fotók: VOLT Fesztivál, Nyitrai Szilárd + Török Kornél x Szeged365, Deja Vu Fesztivál

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb