Szegedi Arcok

Pénteki balhé a 2-es villamoson: szidta az ellenőröket, majd megütötte és meg is harapta az egyik utast az agresszív férfi

A pénteki nap nem a villamosoké volt. A kisiklott 3F-es járat előtt akadt még balhé a 2-esen is: a szegedi rendőrök elfogtak egy 22 éves helyi férfit, aki erőszakosan viselkedett a jegyvizsgálókkal, egy utast pedig bántalmazott is – írja a rendőrség közleményében.

Mint írják, a rendőrségre 2021. december 3-án kora délután érkezett bejelentés, hogy Szegeden a 2-es számú villamoson egy agresszív férfi szidalmazta a jegyvizsgálókat, akik ellenőrizni akarták az általuk jól ismert, rendszeres bliccelő utazási jogosultságait. Az elkövető ki akarta vonni magát az ellenőrzés alól, ezért egy férfi a jegyvizsgálók segítségére kelt, hogy feltartóztassa az agresszív potyautast, aki ettől még ingerültebbé vált, többször megütötte majd meg is harapta a sértettet. Az egyenruhások rövid időn belül a helyszínre értek és az erőszakos garázdát előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A kisiklott 3F villamosról bővebben itt írtunk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb