Smart SzegedSportVideo365

Szeged365 videóriport: „Hajrá, Szeged, Csak előre! – látványos show-val nyitott a vadiúj Pick Aréna

Őrült hangulat uralkodik Szeged vadiúj kézilabdacsarnokában, amely ma este a Pick Szeged Kiel elleni mérkőzéssel debütál a nagyközönség előtt! Már a kora esti megnyitón óriási Pick Szeged szurkoló tábor gyűlt össze a grandiózus sportkomplexumban, s noha a mérkőzésig még jó pár óra volt hátra, nagyon úgy tűnik, a rajongók egyszerűen nem tudtak betelni a frissen felavatott Pick Aréna puszta látványával!

LÁTVÁNYOS SHOW-VAL INDULT AZ EST

Az est látványos show-val indult, ahol a Szegedi Kortárs Balett, a Szegedi Szimfonikus zenekar, a Vaszy Viktor kórus, Nánási Helga és Tötös Roland operaénekes műsora kápráztatta el a nézőket. Az ünnepség zárásaként igazán megható pillanatok következtek: dr. Szűcs Ernő Péter a Pick Szeged elnöke felavatta a Legendák Falát, ahová azoknak a sportolóknak képei kerülnek ki, akik meghatározó szerepet töltöttek be a Pick Szeged életében, teljesítményükkel beírták magukat a klub halhatatlan történelmébe.

A PICK SZEGED VÉGRE EGY A CSAPATHOZ MÉLTÓ OTTHONT KAPOTT

Már a meccs előtti pillanatokban tetőfokára hágott a hangulat az Arénában, a szurkolók hangos kiabálásokkal, zászlólengetésekkel és hatalmas örömujjongásokkal buzdították előre a Kékeket. Kérdésünkre valamennyien elmondták, nagyon boldogok, hogy a Pick Szeged végre egy a csapathoz méltó Arénában léphet pályára, és azt, hogy a szegedi fiúknak vannak a legjobb szurkolóik mi sem mutathatja nyilvánvalóbban, mint az, hogy szinte mindenki biztosra vette, a Kiel elleni hatalmas összecsapásban győzni fog a Pick Szeged!

Ha kíváncsi vagy az őrületre, less bele a Pick Aréna ünnepélyes megnyitójába videónkkal!

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb