Szegedi Arcok

Az év ajánlata, a szegedi SZ-PLAST Ablaktól: 2022-es nyílászárók, 2021-es áron

Túl magas a fűtésszámla? Süvít a szél, akkor is, ha zárva vannak az ablakok, a csekkeken lévő tételekből pedig lassan már egy újabb lakás ára is összejönne? Számos oka lehet annak, ha az indokoltnál vaskosabb összeg szerepel a számlán, de a szegedi SZ-PLAST Ablak szakértői szerint a leggyakoribb az, hogy a nyílászárók nem igazán felelnek meg a mai hőszigetelési elvárásoknak. Egyszerűbben fogalmazva, elavultak, vagy nem megfelelő minőségűek, így a meleg kiszökik, a hideg pedig váratlan vendégként toppan be rajtuk keresztül.

INNEN FOGOD TUDNI, HOGY BAJ VAN A NYÍLÁSZÁRÓIDDAL

Van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy észrevegyük, ha az ajtóink, ablakaink nem a legjobbak: ha a közelükbe megyünk, érezhetően hidegebb lesz. Ez csalhatatlan jele annak, hogy az adott nyílászáró bizony beengedi a hideget, így sokkal több energiába kerül felfűteni ugyanazt a helyiséget, ez pedig igencsak meglátszik a számlán.

A megoldás egyértelmű: a nyílászárókat le kell cserélni olyanokra, amelyeknek jobb a hőszigetelő képességük.

Rendben, tudjuk, a nyílászárók cseréje általában nem olcsó mulatság, ráadásul jár némi kellemetlenséggel, munkával, kosszal. Éppen ezért, nehezen szánják rá magukat az emberek. Pedig miután megtetted, gyorsan rájössz, hogy a rászánt összeg hamar – akár egy-két éven belül is – megtérül, és minden fáradságot, takarítást megérnek az új ajtók és ablakok. Pláne, ha profi csapattal dolgoztatsz, akik igényes munkát végezve nem hagynak maguk után apokaliptikus állapotokat. Speciel pont tudunk egy ilyen csapatot, Szeged és a régió 25 éves, piacvezető nyílászáró-gyártó cégéről van szó.

AZT MONDOD, SOKBA KERÜL A NYÍLÁSZÁRÓCSERE?

Tegyük fel, megvan a probléma forrása, az elhatározás is rendben van, azonban ott van az örök probléma: pénz, pénz és pénz. Erre is van megoldás, rögtön kettő, egy helyen.

  • az egyik az otthonfelújítási támogatás, amelynek keretein belül a magyar állam kifizeti a nyílászáród költségeinek 50%-át,
  • a másik pedig egy korrekt húzás a szegedi SZ-PLAST Ablaktól, mint Lukács Loránd ügyvezetőtől megtudtuk, a 2022-re megrendelt nyílászárókat – legyen szó ablakról vagy ajtóról – 2021-es árakon fogják legyártani.

A meglehetősen baráti ajánlat feltétele mindössze annyi, hogy legkésőbb december 22-ig rendeld meg őket. Szóval, van még rá kereken 10 napod, használd ki okosan, hívd őket a +36 (62) 549-329 számon vagy látogass el bemutatótermükbe, amely közvetlenül a gyár mellett van, Szegeden, a Külterület 4. alatt. Az otthonfelújítási támogatás felvételéről az alábbi cikkeinkben találsz bővebb információkat, bár, az SZ-PLAST Ablaknál az összes kérdésedre tudni fogják a választ.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb