Szegedi ArcokVideo365

Karácsonyi ajándékra vadászol? Válassz egy dögös Tom Ford szemüveget az újszegedi STAR Optikában, 30% kedvezménnyel!

11 nap múlva itt a karácsony, ha hozzánk hasonlóan még neked sincs meg, hogy kit, mivel lepsz meg a családból, dobunk egy tuti mentőövet. Az újszegedi NOVA ÁRuházban működő STAR Optikában kalandoztunk, arra kérve a tulajdonos Horváth Rékát, hogy mutassa meg a kedvenc darabjait. Íme Réka és a vásárlók kedvencei plusz egy tipp arra, hogy 30%-os kedvezménnyel vásárolhasson a Jézuskád! 

EGY TŰZRŐL PATTANT ÚJSZEGEDI ANYUKA, AKI 15 ÉVE A FEJÉBE VETTE: NEKI MÁRPEDIG LESZ EGY SAJÁT OPTIKÁJA

“15 éve lettem a szakma szerelmese, újszegedi gyökerekkel pedig valahogy mindig egyértelmű volt, hogy nekem itt kell, hogy legyen egy saját optikám” – mesélte a vállalkozó kedvű anyuka, aki a városrész egyetlen szemüvegszalonját üzemelteti. Bármennyire is furcsa, Újszegeden ez az egyetlen üzlet, amely a szemüvegekre, lencsékre specializálódott, mint Réka mesélte, negyedik éve pörögnek a Szőregi úti bevásárlóközpont falai között. Nyilván, nőként, anyaként belevágni a vállalkozók kemény világába sosem egyszerű, de mint interjúalanyunk mondta, nagy előny, hogy jól ráérez a trendekre, azokra a keret-formákra, amelyeket pár héttel később a vásárlóik is imádni fognak.   

LEPD MEG A SZERETTEID VAGY SAJÁT MAGAD ÚGY, HOGY MÉG ANYAGILAG IS JÓL JÁRSZ! 

Réka nagy kedvencei a Rodenstock 60-as éveket idéző keretei, nomeg a Tom Ford ütős, modern formatervei, mint magyarázta, szögletes trendek ide vagy oda, a nagyobb, kicsit cicásabb formák dobogtatják meg leginkább az újszegediek szívét. Nagy sláger az idén az Oakley Holbrook, ami egy klassz számítógéplencsével kombinálva ideális választás lehet, ha a meglepett szerettünk sokat ül gép előtt.

A STAR Optika pultjánál állva pont belerohantunk egy hölgybe, aki egy 30%-os kuponnal viharzott be az üzletbe, mint megtudtuk, a CBA Novában szerezte, ahol karácsony előtt, vásárláskor az alábbi bordó csodákat adják grátiszba: 

Magyarán mondva, ha 3000 Ft felett vásárolsz (amit azért valljuk be, nem nehéz összehozni a mostani élelmiszerárak mellett), rögtön, kérdés nélkül kapsz egyet a fenti kuponból. A kártya segítségével kapsz egy ingyenes látásvizsgálatot és ha már tudod, melyik keret tetszik a megajándékozni kívánt személynek, pontosan 30% kedvezménnyel tudod meglepni. 

Rendben, de mi van, ha fogalmad sincs, hogy Tom Ford vagy Oakley Holbrook legyen? Réka és a lányok készültek ajándékutalványokkal is, amelyek közös jellemzője, hogy lehetetlen velük félrelőni. 

A kérdés már csak egy: 

  • (1.) ráveted magad egy konkrét szépségre a 30% – os kupont bevetve,
  • (2.) vagy inkább biztosra mész és az ajándékutalványt választod? 

A döntés a Tiéd, mi csupán a koordinátákat szállítjuk: 

Szeged, Szőregi út 80.

NOVA Áruház

Telefon: +3662 /744-239

P.S.: a 30% kupont markold fel, mielőtt bemész a STAR Optikába!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: stapelstein
'Fel a tetejéhez' gomb