Kikapcs

Egy falat szeretet és törődés – töltődj fel decemberben is a Prézli friss bundás finomságaival

Lefagy a fülünk, olyan hideg lett az elmúlt napokban! Persze ez senkit nem tántoríthat el attól, hogy kilátogasson a Szegedi Karácsonyi Hetek már jól megszokott nyüzsgésébe, ám hozzánk hasonlóan biztosan sokan vannak azok, akik miután tettek egy kört a Szeged Eye-al semmi másra nem vágynak, csak arra, hogy valami jó forró étel átmelegítse őket.

Szerencsére az óriáskerék legmagasabb pontjáról ki is szúrtuk erre a tökéletes helyet, hiszen hívogató fényeivel és bundás finomságainak korábbi emlékével csábított minket a Prézli, akiknek a túrógombócuk messze földön híres, 10-ből 10 Szeged365 olvasó szerint is az egyik legfinomabb a környéken.

ILLATOZÓ, ARANYBARNA PRÉZLIBE CSOMAGOLT FINOMSÁGOK VÁRJÁK AZ ÉHES SZEGEDIEKET

Így hát korgó hasunkat követve megindultunk a Prézlibe, ahol a mindig friss alapanyagból készült, bundába csomagolt sertés- és csirkecsodák kínálata mellett szemünket megragadta a halfilé és a rántott harcsa ínycsiklandozó illata is. Aki már járt az étteremben, jól tudhatja, hogy a legnehezebb dolog a vendég számára, a bőséges kínálatból kiválasztani étkünket, hiszen az aranybarna prézlibe csomagolt zöldségek, sajtok és frissen sültek mind-mind kóstolásra csábítják az éhes szegedieket.

APRÓ FALATOKAT RÁNTANAK KI, HOGY MINDENT MEG TUDJ KÓSTOLNI

Szerencsére a Prézli erre is tökéletes megoldást kínál: „Arra törekszünk, hogy nem túl nagy falatokat készítsünk. Inkább apróbb húsokat és zöldségeket rántunk ki, így lehet többfélét is választani. A lényeg az, hogy így a magunk szájíze és az éhség szerint lehet bemérni azt, hogy mennyit fogyasztanánk el szívesen” -. árulta el Mayer Szilvia, az étterem tulajdonosa, akinél arra is rákérdeztünk, mit ajánlana a kinti hidegben teljesen átfagyott végtagjaink felmelegítésére.

VEGÁN ÉS GLUTÉNMENTES FINOMSÁGOKKAL IS KÉNYEZTETHETJÜK GYOMRUNKAT

Örömmel hallottuk, hogy nagyon finom forró leveseket és igazi házias ízű főzelékeket is találunk a kínálatban, amelyek felmelegíthetik testünket-lelkünket. Mivel fontosnak tartjuk az adventi időszakban is, hogy figyeljünk az egészséges táplálkozásra, a megfelelő vitaminbevitelre, ezért nem hagyhattuk ki ezeket a fogásokat sem. Sőt, a Prézlinél mindenki megtalálhatja a számítását, vegán és gluténmentes finomságokkal is kényeztethetjük gyomrunkat.

A legjobb az egészben, hogyha a téli zord időjárás miatt még kimozdulni sincs kedvünk otthonról, házhoz szállíttathatjuk kedvenc bundás finomságainkat, hogy decemberben se nélkülözzük étkezésünkből az egészséges és friss ízeket!

Ha személyesen látogatnál el az étterembe, itt találod a bundás finomságokban profi csapatot:

PRÉZLI – Simple Kitchen
Szeged, Széchenyi tér 6.
Házhozszállítás: Foodpanda / Wolt 

hétfő: 10:00–19:00
kedd: 10:00–19:00
szerda: 10:00–19:00
csütörtök: 10:00–19:00
péntek: 10:00–19:00
szombat: 11:00–20:00
vasárnap: 11:00-16:00

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb