KikapcsVideo365

Szeged365 karácsonyi ajándéktippek, a Context Szeged csapatával!

8 nap és itt a karácsony, ha még mindig nincs meg az ajándékod, ez bizony a Te cikked. Ajándéktippek jönnek, józan ésszel, pont időben, a Context Szeged segítségével.

HA EGY HÖLGYET AJÁNDÉKOZNÁL MEG
Szerző: Kisházi Sándor

A divat villámgyorsan változik, a női ízlés gyakran kiismerhetetlen, de a régió legnagyobb Street One és Cecil Shop-ja megoldást jelent akkor is, ha férfiként veted bele magad a női ruházati termékek vásárlásába. A Kossuth Lajos sugárút 72. alatti női üzletben persze – biztonsági játékot űzve – bátran választhatsz karácsonyi ajándékutalványt is, de ha elég bátor vagy, csenj el az asszonypajtástól néhány olyan ruhadarabot, amelyet mostanában hord, vidd magaddal és Szakál “Maca” Andi és a Context-es lányok megtalálják a hozzá stimmelő kiegészítőket vagy egyéb darabokat. A Street One ezért is remek választás: minden ruha klappol a következőhöz vagy az előzőhöz, ergo, ha van a gardróbban ilyesmi, garantált, hogy el fogjátok találni a tökéletes ajándékot.

Itt találod őket:

Street One és Cecil Shop
Szeged, Kossuth Lajos sugárút 72.

Interjúnk, Szakál Andrea ügyvezetővel:

A lányokhoz egyébként pont most érkezett egy vadonatúj kollekció, ha pedig egy karácsonyi ajándékkártyával lepnéd meg életed nőjét, 3, 5 vagy 10.000 Ft értékben is megteheted.

HA EGY FÉRFIT AJÁNDÉKOZNÁL MEG
Szerző: Bartok Zsófia

Itt azért annyival könnyebb a dolog, hogy nekünk, nőknek a férfi ruhákhoz is jó az ízlésünk, fordítva azért ez nincs mindig így (bocsi). A nyakkendő mindig jó választás, de ha megvan a párod mérete (vagy egy hasonló ruhája, amit Sanyi tippjéhez hasonlóan el tudsz csenni egy órára), bátran beleválaszthatsz egy trendi zakóba is a Somogyi utcai Dress Code for Men boltban. Mészáros Myrtill, a bolt főnökasszonya nagyon jó szimattal segít, szóval, ha nagyjából tudod (és ezt nőként mindig tudjuk), milyen színvilágú, fazonú ruhákat kedvel a párod, bízd rá a dolgot.

Ha a párod valamelyik márkáért bolondul, még egyszerűbb a dolog, Szandiéknál van STYL, Pierre Cardin, Lavard, Club of Gents, Carl Gross és még rengeteg brand, a termékpaletta pedig a lazulós, lazább öltözettől egészen a menedzseres, vőlegényes, szuperelegáns szettekig terjed.

Itt találod őket:

Dress Code for Men
Szeged, Somogyi utca 15.

Interjúnk, egyben egy kis kedvcsináló az üzlet kínálatából:

Dress Code 4 Men fotók: Nyitrai Szilárd

Street One fotók: Török Kornél

Videók: Magyar Andor

Szöveg: Bartok Zsófia, Kisházi Sándor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb