Szegedi Arcok

„Legyen mindenki szép karácsonykor!” – A hétvégén elstartol a Rádió 88 ünnepi jótékonysági akciója

A hétvégén elstartol a Rádió 88 ünnepi jótékonysági akciója, mely mottója „Legyen mindenki szép karácsonykor!”. Ennek jegyében 88 rászoruló embert szépítenek meg kívül-belül szombaton és vasárnap a Szent Gellért Fórum Sportcsarnokában. A kezdeményezésről Bagdi Zoltánnal, a Rádió 88 marketing vezetőjével beszélgettünk.

A szegediek kedvenc rádiója minden évben arra törekszik, hogy szebbé varázsolja mások karácsonyát, ezért idén a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád megyei szervezetével és a Szeged-Csanádi Egyházmegyével összefogva a két intézmény által meghívott rászorulókat szépítik meg az ünnepekre.

AZ ESEMÉNYEN SZŰRŐÁLLOMÁSOKON MÉRIK FEL A RÉSZTVEVŐK EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁT

Ahogy Bagdi Zoltántól megtudhattuk, a látogatók egy körtúrán fognak részt venni. A belépés védettségi igazolványhoz kötött, de a túra első állomásaként a biztonság kedvéért az oltottakat gyorstesztnek vetik alá. A teszt után a helyszínen felállított szűrőállomásokon lehetőség lesz például a koleszterin, véroxigén szint, és a vérnyomás mérésére.

KOZMETIKUSOK, FODRÁSZOK GONDOSKODNAK A TELJES MEGÚJULÁSRÓL

Az egészségi állapot felmérését követően pedig indulhat a varázslat: a résztvevőket a programhoz önkéntesként csatlakozó kozmetikusok és fodrászok veszik kezelésbe, ami után biztosan mindenki teljesen megújulva, trendi külsővel várhatja a karácsonyt. Az új frizurához és arckezeléshez pedig új ruha is dukál, ezért a Kiss Csillag Alapítvány és a Rádió 88 dolgozói közös gyűjtésének köszönhetően számtalan ruhából választhatnak maguknak a meghívott családok.

SOK -SOK AJÁNDÉK VÁR MÉG A RÉSZTVEVŐKRE, HOGY MINÉL SZEBB LEGYEN A KARÁCSONY

Sőt, a szervezők a látogatók lelki felfrissülésére is gondolnak: valamennyien választhatnak maguknak a hosszú téli estékre egy-egy könyvet. Mivel ebben a járványidőszakban különösen fontos a helyes táplálkozás és a vitaminok bevitele, ezért egy-egy vitamin és- élelmiszercsomaggal is kedveskednek a rászoruló családoknak. Végezetül pedig a 88-asok bejglit, halászlevet, szaloncukrot tartalmazó ajándékcsomagjával lesz teljes az ünnep.

A szépítő hétvégéről mindenki vihet haza egy kis kedves emléket is: a felállított, különböző ünnepi dekorációkkal berendezett fal előtt készítenek a résztvevőkről egy jól megkomponált karácsonyi képet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb