Szegedi ArcokVideo365

Tovább dübörög a Szeged365 Angyalkommandó: ezúttal egy kettészakadt családot látogattunk meg

Rengeteg üzenetet kaptunk Tőletek a Szeged365 Angyalkommandó idei szériájára és Mi sem álltunk meg! Ezen a héten is nyakunkba vettük a várost és a nagy puttonyunkat, megpakolva minden földi jóval, hogy szebbé tegyük a szegediek adventi időszakát. Ezúttal pedig egy olyan családot látogattunk meg, akiket az élet sajnos kettészakított.

Sok-sok szegedi hős van aki megérdemelné, de ezen a héten a Szeged365 Angyalkommandó egyik megállója egy olyan család volt, akiket az élet sajnos kettészakított. Adott volt egy nagymama és a középiskolás unokája, akik egymást segítve élnek együtt, míg a család többi tagja egy másik lakásba kényszerült. A nagymama lánya keresett fel bennünket azzal, hogy nagyon szeretné meglepni az édesanyját és a fiát az adventi időszakban, mi pedig felpakoltuk a kis csomagjainkat és karácsonyfástul, bejglistől együtt leptük meg őket. Nagy volt az öröm és boldogság, sasoljátok meg:

RENGETEG JÓSZÁNDÉKÚ VÁLLALKOZÓ VAN SZEGEDEN

Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy mennyi jószándékú vállalkozó van Szegeden, hiszen a hatalmas Angyalkommandós csomagjaink finom falatait ez esetben a Prézli Szeged és a Favorit Pékség biztosította. Szemüvegutalvánnyal is érkeztünk, amit az újszegedi Star Optikának köszönhettünk, míg a kutyatápot az Amar Food nyújtotta. A vitaminok sem hiányozhattak a népes listából, így a Energovital Magyarországnak köszönhetően a téli immunrendszer erősítés is meglesz. A gyönyörű grincsfát a Mesi Virágoskertje biztosította és ajándékkal készült a Flowers House is Szegeden.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb