Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: pörgős bulikkal vár a karácsony előtti utolsó hétvége Szegeden

Egy hét múlva karácsony, úgyhogy ezen a hétvégén tudod az ünnepek előtt utoljára kiélvezni Szeged változatos programkínálatát! Pörgős bulikkal vár a szombat éjszaka, de ha valami nyugisabb kikapcsolódásra vágysz, a mozik is új filmekkel várnak, sőt, még mindig forralt borozhatsz egy jót a Szegedi Karácsonyi Hetek forgatagában. A hétvége ígéretes programjaival itt a Szeged365 Kikapcs!

A VÉGE FELÉ KÖZELEG A SZEGEDI KARÁCSONYI HETEK

Már csak egy hét van karácsonyig, így lassan véget érnek a Szegedi Karácsonyi Hetek is, ha még nem forralt boroztál egy jót a város szívében, még pótolhatod. Addig is kedvcsinálóként nézd meg  Dron_EX szenzációs Dóm téri fotóit!

SZEGEDRE ÉRKEZIK A BETLEHEMI BÉKELÁNG

Bár a szegedi fogadalmi templom lépcsői elé kihelyezett adventi óriáskoszorú az idén – a járványhelyzetre hivatkozva – magányosan áll, teljesen nem kell lemondanunk a közösségi gyertyagyújtásról, amely most hétvégén igazán különleges köntösben várja a szegedieket a fogadalmi templomban. Mint a Csongrád-Csanád Egyházmegyétől megtudtuk, a szombaton 18 órakor kezdődő szentmise keretében érkezik a Betlehemi Békeláng a szegedi Székesegyházba. A kis cserkészcsapat által hozott lánggal gyújtják meg a Dóm adventi koszorújának 4. gyertyáját.

A SZEGEDI MOZIKBAN EZEN A HÉTVÉGÉN IS KIKAPCSOLÓDHATSZ

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Moziba érkezik a nagy klasszikus, a West Side Story, mely az Oscar-díjas Steven Spielberg rendezésében és a Pulitzer- illetve Tony-díjas Tony Kushner írásában készült. Ha pedig kikapcsolódást keresel az egész családnak, megnézheted Dobó Kata rendezésében az El a kezekkel a papámtól! című zenés magyar filmet.

CINEMA CITY

Pókember rajongóknak pop-corn bekészít és indulhat is a mozi, ugyanis a szuperhős legújabb kalandjain már izgulhatunk a vetítővásznon! Ha pedig a gyerkőcöket vinnéd el egy jó filmre, megnézhetitek az Én és a sárkányom című mesét. A Cinema City teljes műsorát itt tudod megtekinteni.

AZ ÉJJEL EZEN A HÉTVÉGÉN SEM ÉRHET VÉGET

HUNGI

A Hungi már elkészült az ünnepekre, igazi karácsonyi bulival várja a szórakozni vágyókat szombat este. A fergeteges hangulatról Peter Lowner gondoskodik.

RETRO KLUB

December 18-án szombaton Rakonczai Imre újra ellátogat Szegedre, hogy a belváros szívében adjon egy exkluzív koncertet – exkluzív környezetben, a Retro Klubban!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb