Közélet

Orbán Viktor: Aláírtuk! A 10 százalékos béremelés mellett hathavi fegyverpénzt utalnak ki a rendőröknek és a katonáknak februárban

Orbán Viktor miniszterelnök videót tett közzé a hivatalos közösségi oldalán, ahol a magyar katonák és rendőrök munkáját méltatta. Ebben a videóban beszélt a miniszterelnök arról is, hogy a kormány 10 százalékos béremelésről döntött a katonák és rendőrök esetében. Emellett aláírta azt a rendeletet, amely azt teszi lehetővé, hogy februárban hathavi fegyverpénzt utaljanak ki a rendőröknek, katonáknak.

“Mindannyiunk nevében megköszöntem nekik azt a fantasztikus munkát, amit ebben az évben végeztek. A rendőrök és a katonák nélkül nem tudtunk volna védekezni a vírussal szemben. Kórházakba is bementek, egészségügyi feladatokat is vállaltak, de nélkülük nem tudtuk volna a migránsok tömegeit sem megállítani a határnál” – emelte ki Orbán Viktor, majd hozzátette, hogy az elismerést szeretnék azzal is kifejezni, hogy a 10 százalékos béremelés mellett a következő évben hathavi fizetésüket fegyverpénzként kézhez kapják a rendőrök és a katonák.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb