SportVideo365

Már izgulsz a karácsonyi plusz kilók miatt? Szállj harcba a súlyfelesleggel a Global Fitness újévi fogyókúra versenyén!

Mindjárt itt a karácsony az év legszeretetteljesebb időszaka, amikor az ünnepi asztalok roskadásig megtelnek mindenféle finomságokkal, és ki tudna ellenállni a sültek, halételek, töltött káposzta és a sütemények csábításának? Mi biztosan nem, így jó előre készül már az újévi fogadalmunk is, 2022-őt rögtön azzal kezdjük, hogy megszabadulunk a karácsonykor feltehetően felszedett plusz kilóktól.

Motiváció nélkül bizony ez nagyon nehéz feladat és valljuk be, könnyebb feladni, mint egész januárban sanyargatni magunkat, ezért is örültünk meg nagyon a szegedi Global Fitness újévi fogyókúra versenyének, amely során te is megmutathatod, a megfelelő ösztönzéssel és kitartással könnyűszerrel búcsút mondhatunk a sült hústól domborodó pocakunknak. Meg is kértük Farkas Dórát, a fitness terem személyi és TRX edzőjét, gerinc trénerét, hogy avasson be minket, hogyan zajlik a fogyókúra verseny, és egyáltalán hogyan szállhatunk be.

A VERSENY JANUÁR 3. ÉS FEBRUÁR 28. KÖZÖTT ZAJLIK

Megtudtuk, a verseny, amely először kerül megrendezésre a Global Fitness történelmében január 3-a és február 28-a között zajlik és bárki részt vehet benne, aki rendelkezik az edzőterem érvényes bérletével. Sőt, a mai naptól kezdve már e-mailben jelentkezhetünk a versenyre, így a karácsonyi nagy dőzsölésekre gondolva mi már le is adtuk nevünket és bérletszámainkat.

A GLOBAL FITNESS EDZŐI INGYENESEN SEGÍTENEK A KITŰZÖTT CÉL ELÉRÉSÉBEN A VERSENYZŐKNEK

Fogyókúra verseny lévén januárban súlyunk megmérésével indul a kihívás, azután pedig minden csak rajtunk áll, milyen keményen dolgozunk a kitűzött célért. Természetesen a Global Fitness csapata nem hagynak minket egyedül, teremedzőik, ha kérjük teljesen ingyen segítenek az edzésprogram összeállításában, a helyes étrend kialakításában, hogyha februárban lezárul a verseny és sor kerül az újabb kontroll mérésre, mindenki meg legyen elégedve azzal a számmal, amit a mérleg mutat. Dóra személyi edzőként úgy vélekedett, habár minden ember más és más, nagyon sok minden függ a kezdősúlytól, de megfelelő testmozgással és egészséges táplálkozással akár 6-7 kg-ot is fogyhatnak a verseny másfél hónapja alatt a résztvevők.

A NYERTESEK ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKKAL LEHETNEK GAZDAGABBAK

Ha pedig te éred el százalékos arányban a legnagyobb testsúlycsökkenést, a jó alak és a büszke érzés felett, hogy megcsináltad, még értékes ajándékok is ütik a markodat. Dóra elárulta férfi és a női kategóriában is díjazzák az első három versenyzőt, aki a legnagyobb százalékban veszít a súlyából: az első helyezettek három havi Global Fitness bérletet és egy húszezer forintos termékvásárlási utalványt nyerhetnek, aki a dobogó második fokára lép kéthavi Global Fitness bérlettel és egy tízezer forint értékű termékvásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, a bronzérmes versenyzők pedig egy hónapos bérletet nyerhetnek az edzőterembe.

Ne feledd, ha szeretnél te is harcba szállni a kilókkal és fitten, egészségesen kezdeni az újévet, e-mailben máris jelentkezhetsz a fogyókúra kihívásra, vagy januártól személyesen a fitnesz terem recepcióján minden nap 7-11 óra, vagy délután 14-22 óra között.

Az edzőtermet pedig itt találod:

Global Fitness

Szeged, Makkosházi krt. 1

+36 20 262 8141

[email protected]

Nyitvatartás H-V 5:30-23:00

szegedfitness.hu

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb