Szegedi ArcokVideo365

Szeged365 Karácsony: legyünk mindig olyan boldogok, mint ezen az ünnepen – exkluzív interjú Szilágyi Annamarival, a Szegedi Nemzeti Színház művészével

Elérkezett a karácsony ünnepe. Ma este minden otthonban kigyúlnak a fények, felkerülnek a csillogó díszek a fenyőfákra és láthatjuk szeretteink arcán az igazi örömet, amikor átadjuk nekik ajándékainkat. Ebben a varázslatos időszakban egy kicsit megpihenhetünk és a hétköznapi teendőket félretéve feltöltődhetünk családunk körében.

Nincs ezzel másképp Szilágyi Annamari, a Szegedi Nemzeti Színház művésznője sem, akivel az Angyal Dekor Műhely ünnepi díszei között beszélgettünk a karácsony jelentőségéről, családról és tradíciókról.

SZILÁGYI ANNAMARI CSALÁDJÁBAN RENDHAGYÓ MÓDON ZAJLIK AZ AJÁNDÉKOZÁS

Annamari elárulta számunkra, a Szentestét Debrecenben tölti szeretteivel. A színésznő és népes családja részére az maga az élmény, hogy együtt lehetnek, ezért rendhagyó módon zajlik az ajándékozás is náluk. Az ünnepek előtt kihúzzák egymás neveit és mindenki csupán egy-egy családtagot lep meg a fa alatt ajándékával.

IDÉN ELŐSZÖR A KARÁCSONYI MENÜT ÚGY FOGJÁK MEGRENDELNI

Idén először a karácsonyi menüt is úgy fogják megrendelni, hiszen ezzel nem csupán a vendéglátóipart tudják támogatni, hanem a háziasszonyok válláról is levehetik a sütés-főzés terhét, így a konyhában töltött órák helyett végig együtt lehet a család. Ez alól kivételt képeznek a sütemények, ahogy Annamari elárulta, azt az édesanyja nem adja ki a kezéből, a korábbi évekhez hasonlóan most is ő készíti.

ÍGY SZÓL A SZÍNÉSZNŐ KARÁCSONYI ÜZENETE A SZEGED365 OLVASÓINAK

“Ne felejtsük el a jókedvünket, őrizzük meg a humorunkat, mert az nagyon sok mindenen át tud bennünket segíteni és, ha van módunk és lehetőségünk mindig keressük az alkalmat arra, hogy mikor lehet egy picit bolondozni. Úgy sokkal könnyebb elviselni a körülöttünk lévő rossz dolgokat, ha néha belecsempészünk egy kis humort az életünkbe” – üzente karácsony alkalmából a művésznő a Szeged365 Olvasóinak.

Operatőr: Magyar Andor, szeged365.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb