Szegedi ArcokVideo365

Szeged365 exkluzív: besurrantunk az épülő Boutique Optique Prágai falai mögé, Bologna-ban éreztük magunkat!

Egy 1973-ban induló családi hagyomány támad fel a Bartók téren épülő butikoptika falai között, mint Prágai András Milivoj a látszerészet vezetője nyilatkozta, a családi vállalkozás apai gyökereihez szeretnének visszatérni városunkban még nem található újdonsággal. Bár a nyitás még odébb van, mi már besurrantunk a Bartók tér 5. alatt épülő újdonságba – mutatjuk, hogy állnak az exkluzív, teljesen egyedi szalon munkálatai!

VISSZA, A CSALÁDI GYÖKEREKHEZ – ÚRI SZABÓKÉNT KEZDTE A PÁLYAFUTÁSÁT ID. PRÁGAI ANDRÁS

Édesapám úri szabóként kezdte el a családi vállalkozásunkat a Bartók tér 11. szám alatt, majd divatáru kereskedőként folytatta a kilencvenes évek elejéig. Annak dacára tehát, hogy a Prágai névről mindenkinek a látszerészet jut eszébe, mindig is közel állt hozzánk a ruházati vonal és a “divatkiegészítők” – magyarázta a helyszínen jártunkkor ifj. Prágai András. Természetesen a tér másik végében lévő Prágai Látszerészet is megmarad, azonban édesanyjával és testvéreivel úgy érezték, már nem tudnak hová bővülni, innen jött az ötlet.

EGYENESEN BOLOGNA-BÓL JÖNNEK MAJD A MÁRKÁS KIEGÉSZÍTŐK

A Boutique Optique koncepciója az, hogy ha vettél egy klassz napszemüveget, tudj hozzá választani egy táskát vagy övet is – magyarázta az ügyvezető, aki mint mondta, a kínálat 80-90%-át továbbra is az optikai termékek uralják majd, azonban a maradék 10-20%-ban a designer márkás karkötők, pénztárcák, táskák, övek, kendők, kalapok, ruhák és cipők várják majd a szegedieket és a határon túlról érkező vásárlókat.

Az új üzlet várja majd a szegedi kötődésű ruhatervezők egyedi darabjait is, akár kiállítási, akár értékesítési céllal ([email protected]).

Az ünnepek tervezéssel és sok-sok munkával telnek a Prágai családnál,
mint András elmondta, napokon belül kiutaznak Bologna-ba, hogy egy
exkluzív divatlerakatban válogassák ki a leendő kínálatukat. Addig is, a
két ünnep között is nyitva vannak a Bartók tér 11. alatt, mint nevetve
mondta, ha “valaki bejglitől elpilledve ráült a szemüvegére”, számíthat
rájuk.

TAVASSZAL NYIT A SZEGEDI BELVÁROS VADONATÚJ ÉKKÖVE

A nyitás február végén, március elején jön, a tulajdonosok szerint a Boutique Optique Prágai egy igazi ékköve lesz a szegedi belvárosnak. Az óriási terekkel és különleges technikai “okos” megoldásokkal operáló üzlet már a jelenlegi készültségi szintjén is roppant ígéretes, az alábbi videóban az ügyvezető kalauzol el az újdonságban.

Folyt. köv. januárban, az év elején egy újabb videóban mutatjuk majd be, hogy áll az újdonság!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb