Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Szilveszteri Programok 2021-2022

Elérkezett ez a nap is, már csak pár óra maradt hátra 2021-ből. Indulhatnak a nagy bulik, amikből Szegeden ma este nem lesz hiány! Fergeteges partikkal vár a Hungi, a Sing Sing, szilveszteri gálaműsorral készül a Szegedi Nemzeti Színház, de ha valami nyugisabb programra vágysz, a szegedi mozik izgalmas filmekkel várnak ezen a hétvégén is. BUÉK Szeged! Induljon a banzáj!

NUMBER ONE

Ünnepeld a Number One-ban az év utolsó napját, ahol páratlan svédasztalos vacsorával majd egy igazi búfelejtő, örömolimpiával vethetsz véget a réginek DJ GÖMBY-vel és mehetsz neki az újévnek! 

HUNGI

Bulizd át az éjszakát a Hungi és a Rádió 88 közös szilveszteri partiján, ahol az idei és az elmúlt évek legnagyobb slágerei, valamint a Millenium felejthetetlen zenéi adják a talpalávalót. A jó hangulatról pedig DJ Basics, DJ GNU, DJ Matesz és Nacsa Norbi fog gondoskodni.

SING SING

Köszöntsd 2022-es évet Szegeden a Rádió 1-el, a város egyik legnagyobb, bulijában, a Sing Sing Music Hall-ban! Erre a feledhetetlen éjszakára elhozzák neked a Rádió 1 legjobb DJ-it és a szegedi éjszaka nagyjait, akik 14 órán keresztül válogatják az igazi mai slágereket! A lemezjátszóknál MolnárBé, Cooky, Bárány Attila, JoerJunior, Dj Lennard, Willcox, majd az after partin Mateo & Spirit, Robin Futaki, Kitti Kay és PPalms fogja szolgáltatni a zenét.

DTK & PUB

Kifulladásig tart a buli szilveszter éjjel a DTK Pubban is, ahol a te dolgod csak annyi, hogy érezd jól magad!

NYUGI KERT

Szilveszteri fergeteg partyval vár a Nyugi Kert. A jó hangulatról Szikriszt Péter / “Peterslounge” fog gondoskodni.

IH RENDEZVÉNYKÖZPONT

Az IH Rendezvényközpontban szilveszter éjjel 4 terem 4 különböző zenei stílussal teszi felejthetetlenné az év utolsó éjszakáját. Az élőzenés teremben a Casino együttes gondoskodik a jó hangulatról, miközben egy másik helyiségben felcsendülnek a ’80-as, ’90-es évek slágerei, de reggelig rophatják a Salsa, Bachata-Kizomba szerelmesei is. Mindemellett tánctanítás, animációk, különböző fellépések és svédasztalos fogadás teszi tökéletessé az estét.

SZILVESZTERI GÁLAMŰSOR A SZEGEDI NEMZETI SZÍNHÁZBAN: TÁNCDALFESZTIVÁL

„Ugye te is akarod”, hogy ha majd vissza emlékszel erre az estére, azt mondhasd „Különös éjszaka volt”. Sok kívánságunk volt aznap este: „Ó ha milliomos lennék”, „Boldogság gyere haza”, na meg persze „Valaki kell nekem is”. Akármit is mondtok „Nem vagyok teljesen őrült”, tudom hogy „Most kéne abbahagyni”, de higgyétek el „Én mindig ott hagyok egy darabot a szívemből”. Nem lesz ez másképpen szilveszter este sem. „Minden jót
Mónika”

BÚCSÚZTASD AZ ÓÉVET, KÖSZÖNTSD AZ ÚJÉVET EGY JÓ MOZIZÁSSAL

A Cinema Cityben szilveszterkor és az újév első hétvégéjén is kikapcsolódhatsz. A héten ugyanis 2 szuper film is debütál: a Családi testcsere és a Hajtóvadászat.

A Belvárosi Moziban szilveszter napján ugyan nincs vetítés, de szombaton és vasárnap kiengedheted a fáradt gőzt a legújabb Pókemberrel, Mátrixal, vagy a Kingsman-széria előzményfilmjével.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb