Szegedi Arcok

Megtörtént a csoda: 33 év után találta meg szegedi édesapját egy német nő

“Az én csodálatos apukám és én” – írta a Szeged365 Társalgóban Annett Flechsig, a német hölgy, aki hétfőn arra kérte a csoport felhasználóit, segítsenek megtalálni 33 éve nem látott, Szeged környékén élő édesapját. Büszkén jelentjük, a küldetés sikerült, Anett nemrég ugyanezen felületünkön fejezte ki köszönetét a szegedieknek, tegnap este már arról posztolt, hogy a magyar határnál van, ma délelőtt pedig sokat sejtetően már a Szeged táblát tette ki egy fotón.

A szívmelengető sztori, cikkről-cikkre:

Az Ásotthalmon élő férfi már boldogan mosolyog azon a képen, amelyet három évtizede nem látott gyermeke töltött fel a Szeged365 Társalgóba, apa és lánya – hála a segítségeteknek – tehát újra együtt van, a jelek szerint teljes boldogságban.

“Mein wundervoller Vati und ich. Es ist viel, viel schöner als ich es mir je vorgestellt habe. ich Danke Euch von ganzem Herzen für alles, was ihr für uns getan habt” – írja a német hölgy, vagyis, magyarra fordítva a pillanat sokkal, de sokkal szebb mint amit valaha is képzelt. “Szívből köszönök mindent, amit értünk tettél” – zárta sorait Anett.

Szívből gratulálunk apának és lányának, a teljes történettel pedig hamarosan jövünk a Szeged365.hu-n!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
'Fel a tetejéhez' gomb