Mindenmás

Meghalt a Hunyadi téri házrobbanás sérültje

Meghalt a szegedi házrobbanás sérültje – erősítette meg több, egymástól független forrás az RTL Híradónak. Mint írtuk, kedd délután történt gázrobbanás egy családi házban Szegeden, a tulajdonosát életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel vitték a budapesti Honvéd kórházba. Az épületben hivatalosan nem volt gáz, az órát korábban leszerelték, a lezárt gázcsonkot azonban valaki megbontotta.

KORÁBBAN ÍRTUK: ROBBANÁS ÉS TŰZESET VOLT EGY SZEGEDI LAKÓHÁZBAN

Robbanás volt egy szegedi lakóházban, a Hunyadi téren, kedd délután. A teljes terjedelmében lángoló házban egy ember volt, őt a szomszédoknak sikerült kimenteni a romok közül.

MENTŐHELIKOPTERREL VITTÉK A HONVÉD KÓRHÁZBA

A mentőhelikopter a Hunyadi téri futballpályán landolt – tudtuk meg a helyszínen tartózkodó olvasóinktól. Délután kettő után pár perccel szállt fel a mentőhelikopter, fedélzetén a kritikus állapotban lévő sérülttel, akit a szomszédok mentettek ki a házból, mire kiértek az egységek. Mint kiderült, a súlyosan megsérült szegedit egyenesen a budapesti Honvédkórházba szállították.

 

Az RTL Klub Híradó több, egymástól független forrásból úgy tudja, a robbanásban megsérült szegedi a kórházban belehalt sérüléseibe.

Korábban írt cikkeink a témában, még több helyszíni fotóval és videóval:

Fotók: Molnár Krisztina, CSMKI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb