Mindenmás

Prostitúcióra és kukorica kapálásra (!?) kényszerített nőket egy szegedi strici

Emberkereskedelem minősített esete és kényszermunka miatt indult eljárás Szegeden egy férfi ellen, aki a gyanú szerint prostitúcióra kényszerített lányokat fuvarozott – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője pénteken az MTI-t. A közleményben a legszürreálisabb tétel az, hogy a strici a prostitúció mellett arra is kényszerített egy nőt, hogy napszámosként kukoricát kapáljon. Napi szürreál rovatunk bemutatja.

SZEXI-TAXI: OROSHÁZÁRA FUVAROZTÁK A LÁNYOKAT SZEGEDRŐL

A megalapozott gyanú szerint tavaly a férfi egy hölgy ismerőse két fiatal, anyagilag és érzelmileg kiszolgáltatott helyzetben lévő lányt előbb magához költöztetett és élelemmel látott el, majd rávette őket arra, hogy prostituáltként dolgozzanak. A fiatal lányokat a társa által megszervezett együttlétekre a gyanúsított szállította el autójával Orosházára, és az alkalmak után ő is fuvarozta vissza szálláshelyükre.

Az egyik sértettnek a szexuális szolgáltatásaival megszerzett teljes, kétmillió forintos jövedelmet át kellett adnia az őt futtató nőnek.

MOST JÖN A LEGSZÜRREÁLISABB RÉSZ: AZ EGYIK LÁNYT KUKORICÁT KAPÁLNI IS ELVITTÉK

Ugyanezt a fiatal nőt a gyanúsított és társa arra is kényszerítette, hogy nyáron, a Győr-Sopron megyei Kapuváron napszámosként kukoricát kapáljon. A sértettnek innen végül sikerült megszöknie. A gyanúsított és ismerőse együtt indult a keresésére, majd a szomszédos település vasútállomásán rátaláltak, és a férfi kocsiján együtt szállították vissza a munkásszállóra.

A férfinál elrendelt házkutatás során több fegyver, valamint kábítószergyanús anyag is előkerült. Saághy Flóra helyettes szóvivő közölte, az ügyészség ma reggel indítványozta a gyanúsított letartoztatását.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb