Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: folytatódik a kézilabda EB, Alee koncert és Euro Handball Party vár rád ezen a hétvégén Szegeden

Egy újabb pörgős hétvége elé nézünk Szegeden, az biztos, hogy jó programokból most sem lesz hiány a Napfény városában! Folytatódik a kézilabda EB a Pick Arénában, de ha nemcsak a lelátókról szeretnél szurkolni, Euro Handball Party-val vár a Hungi. A Sing Sing-ben pedig fellép az X-Faktor győztes Alee, aki most ünnepli a 17. születésnapját. Kapcsolódj ki a hétvégén, válassz a szegedi programok közül Kikapcs rovatunkban!

SZURKOLJ A FÉRFI KÉZILABDA EB MECCSEIN

Január 15-én, szombaton a Franciaország-Ukrajna és a Horvátország – Szerbia mérkőzésekkel folytatódik az EB a szegedi Pick Arénában! Vasárnap pedig a magyar válogatott játszik Budapesten Portugália ellen.

DÖMÖTÖR SÉTÁRA HÍVJA A SZEGEDIEKET A SZEGEDI DÓM LÁTOGATÓKÖZPONT

Dömötör séta címmel különleges programra várják az érdeklődőket a Szegedi Dóm Látogatóközpont munkatársai, mint közleményükben írják, a program január 15-én (szombat) 10:30-kor kezdődik.

MA NYÍLIK A DANTE UNIVERZUMA KIÁLLÍTÁS A SZEGEDI REÖK -PALOTÁBAN

A REÖK, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete és a Magyar Dantisztikai Társaság szervezésében Dante univerzuma címmel ötven kortárs magyar képzőművész alkotásaiból nyílik kiállítás pénteken a szegedi Reök-palotában.

MOZIZZ EGY JÓT A HÉTVÉGÉN SZEGEDEN

BELVÁROSI MOZI

Ha könnyed kikapcsolódásra vágysz ezen a hétvégén, a Belvárosi Mozira most is számíthatsz: visszatérnek a régi nagy kedvencek a vászonra, mint a Sikoly, a Mátrix, a Kaptár, vagy a Pókember de ha a gyerkőccel moziznál megnézhetitek a Clifford, a nagy piros kutya című családi vígjátékot is. A teljes műsorért kattints ide!

CINEMA CITY

Ha a CInema Cityt választod, izgulhatsz a 355 című akciófilmen, megismerkedhetsz a Gucci-ház igaz történetével, de igazi szórakozást kínál az egész családnak a Szörnyen boldog család című animáció második része is. A teljes műsorért kattints ide!

TÁNCOLD ÁT A HÉTVÉGÉT A SZEGEDI ÉJSZAKÁBAN

SING SING

Az X-Faktor abszolút győztesével kezdi az évet a Sing Sing, január 14-én, amikor is együtt egy nagy bulival ünneplik az énekes 17. születésnapját!

HUNGI

Euro Handball Party-val vár szombat este a Hungi! Bulizz egy felejthetetlent a Férfi Kézilabda Európa Bajnokság jegyében! A hangulatot Roberto Rios garantálja, hogy az este soha ne érjen véget.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb