Mindenmás

Napi pakk: gyönyörű napsütéses hétvége, kőkemény meccsekkel és kulturális kikapcsolódással Szegeden

Izgalmakkal és gyönyörű napsütéses, kellemes időjárással startol a hétvége Szegeden. Lesz itt minden: kulturális kikapcsolódás a Reökben és a Dömötör toronyban, de folytatódik az Eb is Szegeden. Mutatjuk a hétvége legfontosabb infóit, itt a szombat reggeli napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Lóránt, Loránd, Alfréd, Aurél, Klarisz, Klarissza, Mór, Móric, Pál és Sándor nevű Szeged365 olvasónak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • 114 éve született Teller Ede magyar fizikus, az atombomba egyik kifejlesztője, a hidrogénbomba-program irányítója.
  • 74 éve megszületett Ronnie Van Zant amerikai énekes, dalszövegíró. Alapító tagja volt a Lynyrd Skynyrd rock zenekarnak.
  • 65 éve látta meg a napvilágot Mario Van Peebles színész (New Jack City, Fenegyerekek, Solo – A tökéletes fegyver, A halál két arca).
  • Ma lett 45 éves Lakatos Márk stylist, show-rendező, divat-újságíró, jelmeztervező.
  • 15 éve Justin Bieber létrehozta youtube fiókját, ahol később felfedezte egy producer.

GYÖNYÖRŰ, NAPOS HÉTVÉGÉNK LESZ SZEGEDEN

Sok-sok napsütéssel és némi hidegfronttal tarol le bennünket a szombat. A hidegfront csapadékot nem hoz a térségünkbe, és a hőmérséklet alakulásába sem okoz számottevő változást. Marad a kellemes, napos, téli időjárás Szegeden. Hajnalban 0-2 fok között alakul a hőmérséklet, napközben pedig 6 fokot mérhetünk.

FELPEZSDÜL A PICK ARÉNA, FOLYTATÓDIK AZ EB SZEGEDEN

Nem maradunk kemény meccsek nélkül szombaton sem Szegeden, hiszen folytatódik az Eb a Pick Arénában! Vasárnap pedig a magyar válogatott játszik Budapesten Portugália ellen. A hétvégi, szegedi menetrend így néz ki:

Szombat (01.15):

  • Franciaország vs Ukrajna, 18:00
  • Horvátország vs Szerbia, 20:30

KIKAPCSOLÓDNÁL? IRÁNY A DÖMÖTÖR TORONY SZEGEDEN

Dömötör séta címmel különleges programra várják az érdeklődőket a Szegedi Dóm Látogatóközpont munkatársai, mint közleményükben írják, a program január 15-én (szombat) 10:30-kor kezdődik.

MŰVELŐDÉSRE FEL!

A REÖK, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete és a Magyar Dantisztikai Társaság szervezésében Dante univerzuma címmel ötven kortárs magyar képzőművész alkotásaiból nyílt kiállítás a szegedi Reök-palotában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb