Smart Szeged

A kivitelezőnek számos kihívással kellett szembenéznie a Pick Aréna építésekor, melyek közül a leglátványosabb a hatalmas felirat felhelyezése volt

Január 13-án a Szerbia – Ukrajna találkozóval kezdődtek meg a férfi kézilabda EB „C” csoportjának mérkőzései. A Pick Aréna ekkor már teljes pompájában ragyogott, ám a hivatalos megnyitó előtt még számos kihívással kellett szembenéznie a kivitelező WHB Group szakembereinek, melyek közül a leglátványosabb a Pick Aréna felirat felhelyezése volt.

“Büszkék vagyunk rá, hogy részt vehettünk a 2022-es férfi kézilabda Eb helyszínéül is szolgáló, teljeskörűen akadálymentesített multifunkcionális sportcsarnok megvalósításában, és részt vehetünk az EB sikeres lebonyolításában, hiszen 2022. február 15-ig mi látjuk el a sportlétesítmény üzemeltetési feladatait. Szeged új multifunkcionális sportcsarnokát december 09-én adtuk át, de a hivatalos átadó előtti hetekben még számos kihívással kellett megbirkóznunk, melyek közül a leglátványosabb a Pick Aréna felirat felhelyezése volt” – írja a kivitelező vállalat közösségi oldalán.

VIDEÓN A TESZTÜZEM

A kivitelező vállalat egyébként korábban egy kisvideót is megosztott velünk a tesztüzeméről, amelynek keretein belül egy barátságos kispályás focimeccsel avatták fel egymás között a Modern Városok Program keretében, 35 milliárd forintnyi kormányzati támogatásból felhúzott csarnokot. Erről bővebben itt:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb