Mindenmás

Délnek vette az irányt a kóborló fekete párduc: a szomszéd megyében, Szegedtől egy órányira látták a nagymacskát

Folytatódik a kunsági fekete párduc-rejtély. Másfél hónapja a vadmacska “észleléseken” pörög az egész ország és Szeged is, most pedig újabb videó került a Blikk birtokába, miszerint a szomszédos megyében, Szegedtől 113 kilométerre, pontosabban Tiszatenyőn kóborol jelenleg a fekete párduc.

Másfél hónapja kezdődött a párduc-sztori, amikor a rendőrség bejelentette: egy nagy testű macskát láttak Kiskunhalason, sőt, az állatról egy biztonsági kamera felvételt is készített. Azóta folynak a találgatások, vajon mit rögzíthetett a kamera. A titokzatos lényt az elmúlt időszakban többször is látni vélték, illetve több helyen is rejtélyes módon pusztultak a háziállatok. A kunsági párduc felbukkant már Kecskeméten, Ballószögön, Kengyelen, valamint Szolnok és Újszász környékén, legutóbb pedig egy olyan videót tettek közzé, amely szerint a vélt vagy valós ragadozó Kerecsenden mutatkozott, pánikot okozva.

FEKETE PÁRDUC A TÁVOLBÓL

Több mint egy hetes csend után ma viszont ismét megmutatta magát egy videóban, ahol az látszik, hogy egy nagytestű fekete állat mozog a távolban Tiszatenyőn, ami szintén a szomszédos megyében, Szolnok környékén található. A videót ide kattintva tudod megnézni, amelyben az látszik, hogy messze van az állat, és ettől még nem jutunk közelebb a párduc-rejtély megoldásához, de mindenféleképpen érdekes, hiszen, ha a felvétel valódi, akkor ez azt jelenti, hogy ezúttal dél felé vette az irányt a fekete párduc.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb