KikapcsVideo365

Így még nem láttad a Pick Arénát: besurrantak a kivitelezők egy kispályás focimeccsre (videóval)

Miközben történelmi meccsek zajlanak a december 9-én átadott Pick Arénában, a kivitelező WHB Group egy egészen különleges videóval rukkolt elő. A dátum 2021. december 3., az esemény pedig egy tesztüzem, amelynek keretein belül a kivitelezők egy barátságos kispályás focimeccsel avatták fel egymás között a Modern Városok Program keretében, 35 milliárd forintnyi kormányzati támogatásból felhúzott csarnokot.

“Tesztüzem volt a Pick Arénában. 2021. december 03-án a kivitelezők barátságos kispályás foci mérkőzésével zajlott le a tesztüzem a szegedi Pick Arénában, ahol a beléptető rendszertől a ruhatáron át egészen a vendéglátó egységekig tesztelésre került, hogy minden eszköz és szolgáltatás rendeltetésszerűen működve várta a december 09-i megnyitót, illetve a 2022. január 13-án kezdődő férfi kézilabda EB-t” – írja a WHB Group.

Az eseményen készült, a napokban publikált videó nagyon barátságos lett, hiába, a kivitelezők is emberek (a felvételek tanúsága alapján pedig a legjobb fej fajtából):

Apropó, a Szeged365-ös videókat láttad már a megnyitóról?

Íme az aftermovie-nk:

…és a Szegedi Pletykák (a hetente jelentkező interjú-sorozatunk, amelyben Benneteket faggatunk egy-egy fontos témában) megnyitón készült különkiadása:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb