Mindenmás

Napokra leáll az Erste Bank több szolgáltatása Szegeden is, rendszerkarbantartást végeznek a hétvégén

A pénzintézet rendszerkarbantartást végez február 4-e és február 7-e között, emiatt több online szolgáltatásnál várhatók majd fennakadások. Ez kiterjed a majd a George App, a George Web és az Erste TeleBank applikációkra, valamint nem lehet majd készpénzes befizetést és mobilegyenleg-feltöltést sem végezni ATM-en keresztül.

A bank tájékoztatása szerint péntek délután 4 órától szombat este tízig a George Weben nem módosíthatók a kapcsolattartási adatok és a számlakivonat módját sem választhatjuk meg. Mint kiderült, a George Appon és a George Weben egyaránt nem lesznek elérhetőek az alábbi szolgáltatások:

  • Őrszem értesítés szolgáltatás kezelése (beállítás, módosítás, törlés).
  • Másodlagos azonosító kezelés.
  • Célbetét nyitása.
  • Online termékigénylés, regisztráció (Store).

Szombat este tíz és hétfő reggel nyolc között teljesen leáll a George App, a George Web és az Erste TeleBank. Utóbbi csak a bankkártya és a George Web és George App tiltás funkció miatt érhető majd el.

AZ SMS SZOLGÁLTATÁSOKAT ÉS AZ INTERNETES VÁSÁRLÁSOKAT IS ÉRINTI MAJD A LEÁLLÁS

Vasárnap reggel hét és hétfő reggel nyolc között végzik a karbantartást az Erste Vállalati NetBank, az Erste Electra és az Erste Business MobilBank szolgáltatásoknál. Ebben az időszakban nem lehet majd készpénzes befizetést és mobilegyenleg-feltöltést végezni ATM-en keresztül. A közlemény szerint néhány perces kiesés várható szombat este tíz és hétfő reggel nyolc között az SMS-szolgáltatásokban és az internetes vásárlásokban is. A bank arra kér mindenkit, hogy sikertelenség esetén egy kis idő múlva próbálkozzanak újra. A karbantartás ideje alatt továbbra is lehet majd fizetni vásárlás esetén bankkártyával, a készpénzfelvétel és az egyenleglekérdezés az ATM-en keresztül működni fog. TeleBankon keresztül ebben az időszakban is lehetőség lesz a bankkártya, a George Web és George App tiltására. A MobilPay és a weboldal szolgáltatásai is használhatóak lesznek a rendszerkarbantartás alatt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb