Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: Jászapáti Petráék a jégen a pekingi téli olimpián, valamint Siklósi Örs Emlékest vár rád ezen a hétvégén Szegeden

Izgalmasnak ígérkezik ez a hétvége is: szegedi versenyzőknek is szurkolhatunk a pekingi téli olimpián, jótékonysági emlékestet tartanak Siklósi Örs emlékére, de lesz itt kiállítás, jó mozifilmek és hajnalig tartó partik is! Meghoztuk a Kikapcsot, benne a hétvége programjaival.

MA HIVATALOSAN IS ELINDUL A PEKINGI TÉLI OLIMPIA, SZOMBATON SZURKOLHATUNK A SZEGEDI JÁSZAPÁTI PETRÁNAK ÉS KÓNYA ZSÓFIÁNAK

Ma hivatalosan is kezdetét veszi a pekingi téli olimpia, amelyen szombaton már két szegedi versenyzőnek, Jászapáti Petrának és Kónya Zsófiának is szurkolhatunk! A rövidpályás gyorskorcsolya női 500 méteres selejtezőjére, ahol a két fiatal lány is megméretteti magát, szombaton délben kerül sor.

SIKLÓSI ÖRS EMLÉKESTET SZERVEZNEK SZEGEDRE, A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKNEK GYŰJTENEK

Húsznál is több zenész lép fel azon a jótékonysági emlékesten, melyen Siklósi Örsre – az AWS zenekar énekesére – sokak zenei és emberi példaképére fognak emlékezni február negyedikén a Szegedi Városi Rock Klubban. 

VENDÉGSÉGBEN AZ ÚRNÁL CÍMMEL VÁR A SZEGEDI DÓM LÁTOGATÓKÖZPONT KIÁLLÍTÁSA

Különleges kiállításnak ad otthont a Szegedi Dóm Látogatóközpont. Az 52. Eucharisztikus Világkongresszus inspirációjából táplálkozva a Krisztussal való találkozás misztériumát örökítették meg kortárs művészek különböző képzőművészeti alkotásaikban. Keddtől a Vendégségben az Úrnál című tárlat során 44 alkotó munkáját csodálhatja meg az érdeklődő közönség, mely a Látogatóközpont nyitvatartásában tekinthető meg szombaton és vasárnap is.    

MEGNÉZNÉL EGY JÓ FILMET A HÉTVÉGÉN? A SZEGEDI MOZIK CSAK RÁD VÁRNAK

BELVÁROSI MOZI

Ha egy kis hétvégi romantikára vágysz, a Belvárosi Mozi repertoárjában megnézheted a Gyűlölök és szeretek című vígjátékot, ha viszont szövevényes bűnügyi thrillert keresel, vár a Rémálmok sikátora Bradley Cooper és Cate Blanchett főszereplésével. A dráma és a rejtélyek kedvelői pedig Mel Gibson A professzor és az őrült című elképesztő igaz történet alapján készült kosztümös filmjén kapcsolódhatnak ki. A teljes műsort ide kattintva éred el.

CINEMA CITY

A Cinema City színes kínálatában Halle Berry egy a Földet fenyegető katasztrófától próbálja megmenteni a bolygónkat (Moonfall), ha szereted a kémes, ügynökös halálos bevetésekről szóló adrenalin bombát, akkor a 355 című akciófilm a neked való, de ha a családdal moziznál, megtalálhatod a repertoárban a Clifford, a nagy piros kutya című vígjátékot is. A teljes műsorért kattints ide.

TÁNCOLD ÁT A SZOMBAT ÉJSZAKÁT SZEGEDEN

HUNGI

A Hungi szombat éjjel elhozza neked a 90-es és a 2000-es évek parti hangulatát. Február 5-én újra a Rock the City szállítja a tutit: legendásnál is legendásabb tinisztárok hívnak téged is táncba, jön a Britney vs. Backstreet Boys buli!

RETRO KLUB

A legnagyobb dance, pop, latin és r’n’b slágerekkel vár szombaton a Retro Klub, ahol a jó hangulatról Gabriel B fog gondoskodni!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb