KikapcsVideo365

Fesztiválozni, védettségi igazolvány nélkül? Fogd meg a söröm! A Tankcsapdával, Kowalsky-ékkal és az Ismerős Arcokkal durrant a Magyar Sziget!

Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega, Kárpátia, Ismerős Arcok, Depresszió: csak néhány név azok közül az előadók közül, akik július 27. és 30. között felforrósítják a hangulatot Ásotthalmon, ahol egy év kihagyás után elstartol a régió egyetlen oltottsági igazolvány nélkül is látogatható zenei fesztiválja, a Magyar Sziget.

A COVID BEROBBANÁSÁNAK ÉVÉBEN KÖLTÖZÖTT A FESZTIVÁL ÁSOTTHALOMRA

A régi rajongók emlékeiben még tisztán élhet az ős – Magyar Sziget Fesztiválok utánozhatatlan hangulata, színes zenei forgataga a Verőce melletti Csattogó-völgy üdülőfaluban. Spigut Tamás főszervező elárulta, pont a Covid berobbanásának évében döntöttek úgy, hogy a fesztivál költözzön át Ásotthalomra.

A BŰBÁJ FÖLDJÉN LEOMLANAK A HATÁROK OLTOTTAK ÉS OLTATLANOK KÖZÖTT

Sajnos a járvány alakulása tavaly már nem tette lehetővé, hogy a Gárgyán-erdei pihenőpark megteljen élettel és a magyar zenekarok krémjét felvonultató fesztiválon a szabadság boldog érzésével bulizzanak együtt a résztvevők. 2022-ben azonban fordul a kocka, Tamás elárulta számunkra, idén belevágnak a nagyszabású rendezvény megszervezésébe, ahol nem lesznek megkülönböztetések, mindenki egyenlő (védettségi, pontosabban oltottsági igazolvány terén is), hiszen a bűbáj földjén már egészen biztosan le fognak omlani a határok az oltottak és oltatlanok között. A főszervező beszélgetésünk során leszögezte, kiemelten fontosnak tartják a szabályok betartását, a fentieket azok tiszteletben tartásával alakították ki.

SZÍNES ZENEI KÍNÁLAT VÁRJA A RÉSZTVEVŐKET

A zenei palettát illetően is nagyot durrant a Magyar Sziget, hiszen nincs még egy olyan fesztivál az országban, ahol a fenti papiros nélkül látható:

  • a Tankcsapda,
  • a Kowalsky meg a Vega,
  • a ROAD,
  • a Depresszió,
  • a Leander Kills,
  • Péter Szabó Szilvia,
  • vagy a régi motoros Nemzeti Hang, Kárpátia és Rómeó Vérzik zenekarok koncertje.

A FESZTIVÁLNAK MINDIG IS VOLT EGY BARÁTSÁGOS, CSALÁDIAS JELLEGE

Érdekesség, hogy Péter Szabó Szilviék az együttesük 20. jubileumi turnéja egyik állomásaként adják a talpalávalót a Magyar Szigeten, így biztosan felejthetetlen bulira számíthatnak a résztvevők. Tamás elmesélte, az egész fesztiválnak mindig is volt egy barátságos, családias jellege, amire nagyon büszkék, és amit idén nyáron is megtapasztalhat majd a kilátogató közönség. A zenei fellépők mellett pedig az egész családnak kínálnak remek szórakozási lehetőségeket: a legkisebbeket gyereksarok várja, a nagyobbak pedig közéleti kerekasztal beszélgetéseken is részt vehetnek az esti koncertek előtt.

A Magyar Sziget Fesztiválról minden információt megtalálsz az alábbi weboldalon,

magyarsziget.hu

vagy a rendezvény Facebook oldalán.

A jegyértékesítés már el is kezdődött, a masszív programkínálat ellenére valami egészen baráti áron: februárban a négy napos fesztiválbérlet mindössze 17.990 Ft-ért vár, online formában IDE kattintva!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb