Sport

Meccsnap: a Dorog ellen folytatja a bajnokságot a Szeged-Csanád GA

Vasárnap a Dorog ellen folytatja a bajnokságot a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, ezzel pedig az őszi vereségért szeretnének visszavágni a szegediek – olvasható a csapat hivatalos honlapján.

A szegedi sportsikerek támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

A szegedieknek múlt szombaton a Budafok ellen sikerült magabiztosan megnyerni az idei első hazai bajnoki meccset, majd kedden a MOL Fehérvár FC-t fogadták a Magyar Kupában. Játékban egyenrangú ellenfelei voltak a Fehérvárnak, de a gólokat ők szerezték meg, és így búcsúzott a kupától a Szeged-Csanád GA.

A MAI ELLENFÉL A DOROG

A Dorog a 10. helyen áll a tabellán, 31 ponttal, miután a III. ker. TVE ellen 1:1-es döntetlent játszott a Buzánszky stadionban. A házi góllövőlistájukon Szabó Lukas és Lénárt Tamás vezetik 4-4 góllal. A dorogiaknál Mészáros Áron újabb műtéten esett át és sérüléssel bajlódik Horváth Roland és Lénárt Tamás is, Szabó Lukas viszont felépült a sérüléséből. Dragan Vukmir, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője így nyilatkozott a mai mérkőzésről: “A Dorog ellen teljesen más taktikával készülünk, mint ahogy a Fehérvár ellen. A Dorog egy masszívan védekező, elsősorban kontratámadásokból és pontrúgásokból veszélyeztető csapat. Nehéz lesz feltörni a védelmüket, de nem lehetetlen. Hazai pályán egyértelműen a három pont megszerzése a célunk.”  

BENCZE MÁRK EZENTÚL A SZEGEDIEKET ERŐSÍTI

A héten igazoltak egy játékost is, Bencze Márk Csákvárról érkezett Szegedre. Ezzel még nincs vége az igazolásoknak, hétfőn újabb utánpótlás válogatott játékos érkezését tervezzük bejelenteni.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: buy weed online in Europe
'Fel a tetejéhez' gomb