Kikapcs

Járj nyitott szemmel és ragadd meg a lehetőségeket, avagy hogyan válhatsz sikeres vállalkozóvá – erről mesél Gellért Balázs (Naturtex), a Lehetőség Roadshow előadója

Csütörtök délután 16 és 20 óra között elstartol Szegeden a Lehetőség Roadshow, mely a fiataloknak nyújt iránymutatást a vállalkozóvá válás rögös útján. Ha van egy jó ötleted, amit szeretnél megvalósítani, ha a vállalkozói szférában képzeled el a jövődet, akkor érdemes meghallgatnod az üzleti világ nagyágyúinak tapasztalatait és tanácsait. Az előadók között lesz Gellért Balázs, a Naturtex tulajdonosa és ügyvezetője, aki az esemény előtt mesélt számunkra arról, hogyan is válhat valakiből sikeres vállalkozó.

JÁRJ NYITOTT SZEMMEL A VILÁGBAN

Gellért Balázs elárulta, a Lehetőség Roadshow legfőbb üzenete az lehet a fiatalok számára, hogy járjanak nyitott szemmel a világban, hiszen nagyon sok lehetőséget rejt magában. Az ügyvezető úgy látja, rengeteg olyan fiatal él közöttünk, aki jó ötletekkel rendelkezik, eltökélt, hogy megvalósítsa azokat és mer kockázatokat is vállalni céljaiért.

MINDEN KRÍZISHELYZET RENGETEG PROBLÉMÁT, DE UGYANAKKOR NAGYON SOK LEHETŐSÉGET IS REJT MAGÁBAN

Beszélgetésünk során az is szóba került, hogy a koronavírus idején mennyire érdemes új vállalkozásba kezdeni, egyáltalán van-e tökéletes időpont egy üzlet beindítására. “Úgy gondolom, hogy minden krízishelyzet rengeteg problémát rejt magában, ugyanakkor nagyon sok lehetőséget is kínál. Ezt pedig mindenki ki is tudja aknázni, ha nyitott szemmel jár, gyorsan reagál és meglátja a kínálkozó alkalmakat, amit gyorsan meg is tud ragadni” – árulta el az ügyvezető.

MANAPSÁG AZ ONLINE PLATFORM LEHETŐSÉGEIRE ÉRDEMES ÉPÍTENI

Véleménye szerint az online platform lehetőségeire érdemes ma építeni, ebben van jelenleg a legnagyobb felfutási lehetőség, hiszen világunk egyre inkább a digitalizáció körül forog. Ebben lehet a leggyorsabban és a leghatékonyabban sikereket elérni.

A RÉSZLETEKBEN REJLIK A KULCS AZ AKADÁLY LEGYŐZÉSÉHEZ

Gellért Balázs azt is elmondta, a legegyszerűbb és a legnagyszerűbb dolog egymástól tanulni, ellesni dolgokat a siker felé vezető úton, hiszen nagy valószínűséggel azon az akadályon, amivel egy kezdő vállalkozó szembesül, más már találkozott és egy fiatalnak nincs más dolga, csak megtanulni, hogyan alkalmazza azokat. “Mindig figyelni kell a részletekre, mert sokszor azokban rejlik a megoldás, a kulcs az akadály legyőzéséhez” – árulta el az üzletember.

A RENDEZVÉNYEN KAPCSOLATÉPÍTÉSI LEHETŐSÉG IS LESZ A FIATALOK SZÁMÁRA

Csütörtökön tehát az ingyenes üzleti rendezvénysorozat keretében az érdeklődők meghallgathatják Gellért Balázs üzleti tanácsait, mellette megosztja majd a tapasztalatait a hallgatósággal Dr. Varga Péter, a a Printker tulajdonosa és vezérigazgatója, de előadást fog tartani dr. György László, gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkár is. Érdemes azoknak ellátogatniuk az eseményre, akik vállalkozóvá szeretnének válni, ugyanis az előadásokat követően kapcsolatépítési lehetőség is lesz a fiatalok számára. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvény helyszíne: Szegedi Tudományegyetem Kémiai Tanszék, III. em., Szabó Zoltán terem (Szeged, Dóm tér 7.)

Hallgasd meg a teljes beszélgetésünket Gellért Balázzsal, amelyben még több műhelytitkot és hasznos tanácsot kaphatsz arról, hogyan válhatsz sikeres vállalkozóvá.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb