Szegedi ArcokVideo365

A szegedi lány, aki másfél éve nem evett édességet: így dobott le 40 (!) kilót Adri

Minden fejben dől el, tartja a mondás, de ugye ezt nem is olyan könnyű megvalósítani, mégis vannak olyan kivételes, sziklaszilárd akaraterővel rendelkező emberek, akik nem ismernek lehetetlent és céljaik eléréséért keményen és kitartóan küzdenek. Ilyen Martonosi Adrienn is, aki másfél évvel ezelőtt döntött úgy, hogy végleg megszabadul plusz kilóitól és ez idő alatt fantasztikus változáson ment keresztül, a fiatal lány eddig összesen 40 kg-ot dobott le!

Adri elárulta, ez egyedül nem sikerülhetett volna, hatalmas segítséget kapott a szegedi Global Fitness személyi edzőjétől, Remzső Mátétól, akivel azóta is közösen tréningeznek és dolgoznak a kívánt célért. Interjúnk során egyik közös edzésükön látogattuk meg Adrit és Mátét.

NAGYON FONTOS AZ ÖSSZHANG AZ EDZŐVEL

Ami elsőre feltűnt számunkra, hogy mekkora összhang uralkodik a lány és személyi edzője között, egymásra reflektáló poénjaikkal, felszabadult nevetésükkel a kívülállónak úgy tűnhet, milyen egyszerű az a munka, amit végeznek, valójában azonban Máté keményen megdolgoztatja Adrit egy-egy edzésen, noha saját bevallásuk szerint, Adri sokszor szigorúbb magához, mint amit trénere elvárna tőle.

A SIKERES EREDMÉNY ELÉRÉSÉHEZ KELL A BIZALOM IS

A lány azt is elárulta, a sikeres fogyáshoz nagyon sok minden szükséges: nem csupán az akaraterő, a kitartás, hanem az edző is, aki tartja az emberben a lelket, a nehezebb napokon mellette áll és hajtja előre, még, ha az embernek éppen nehezére is esik megmozdulni. Ez a bizalomról szól, mert anélkül nem lehet hatékonyan együtt edzeni és látványos eredményt elérni.

EGY KIS CSALÁS IDŐNKÉNT BELEFÉR, DE NEM ADRINAK

Adri abba is beavatott, az edzések mellett az étkezésében is gyökeres változtatásokat eszközölt. A lány már másfél éve nem evett édességet, nincs se csoki, se fagyi, semmi édes bűnbeesés, még annak ellenére sem, hogy már Máté biztatta, időnként egy kis csalás belefér az edzőtervbe, néha megajándékozhatja egy gombóc fagyival magát az ember. Adri azonban 100%-osan eltökélt és elkötelezett a fogyás mellett, és amíg nem éri el végső célját, ilyen kis kilengéseket sem enged meg magának. Valljuk be, nem sokunknak lenne ehhez ilyen sziklaszilárd kitartása.

MÁTÉ ÉS ADRI A GLOBAL FITNESS FOGYÓKÚRA VERSENYÉN IS MEGMÉRETTETI MAGÁT

Máté és Adri a lány csodálatos súlycsökkenésén felbuzdulva be is neveztek a Global Fitness január 3-a és február 28-a között zajló nagy fogyókúra versenyére. Máté elmondta, ez még jobban ösztönzi őket a munkában, hiszen egy kis versenyszellem mindig plusz erőt adhat céljaink eléréséhez. „A fogyókúra verseny abban nagyon jó, hogy aki szeretne elkezdeni egy életmódváltást, az láthatja, hogy ennyi idő alatt mit lehet elérni. Lehet, hogy nem 10-20 kiló megy le egyszerre, de mégis, ha csak a mozgást valaki beiktatja a mindennapjaiba és odafigyel az étkezésére, az eredmény már meg fog mutatkozni” – árulta el Adri.  

A KÖZÖS MUNKA ITT NEM ÉR VÉGET

Máté és Adri útja a megfelelő erőnléthez még közel sem ért véget, a lány nem elégszik meg a 40 kg plusz leküzdésével, folytatják tovább a közös edzéseket, hiszen az egészséges életmód az alapja annak, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A SZENZÁCIÓS FOGYÁS NEMCSAK ADRINAK SIKERÜLT A GLOBAL FITNESS SEGÍTSÉGÉVEL

Az óföldeáki Simon Anita 80 kg-ot dobott le a Global Fitness személyi edzőjének, Mikes Lilinek a segítségével. Anita történetéről itt írtunk:

Ha kedvet kaptál az edzéshez, vagy, ha szeretnél ledobni pár kilót, az edzőtermet itt találod:

Global Fitness

Szeged, Makkosházi krt. 1

+36 20 262 8141

[email protected]

Nyitvatartás H-V 5:30-23:00

szegedfitness.hu

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: บับเบิ้ล
'Fel a tetejéhez' gomb