Közélet

Két ember halt meg a Gattyán György féle Megoldás Mozgalom aláírásgyűjtő sátrában (frissítve)

Két fiatal férfi holttestét találták meg reggel 7 óra 50 perc körül Budapest V. kerületében, a Deák téren egy aláírásgyűjtő sátorban – közölte holnapján a rendőrség. Az elsődleges adatok szerint a két biztonsági őr halálát szén-monoxid-mérgezés okozhatta.

A Megoldás Mozgalom a Telex kérdésére megerősítette, hogy a párt aláírásgyűjtő sátrában történt a tragédia.

„Mély megrendüléssel, együttérezve a gyászoló családokkal, megerősítjük a hírt, hogy éjszaka sajnálatos tragédia történt a Megoldás Mozgalom budapesti, Deák téren található kampánysátrában. A terület éjszakai őrzésével megbízott alvállalkozó, külsős őrző-védő cég két alkalmazottja – feltehetőleg – szén-monoxid-mérgezésben elhunyt. További részletek sajnos nem állnak rendelkezésünkre” – olvasható a párt közleményében, amelyben azt is hozzátették, hogy a Deák téren bizonytalan ideig felfüggesztik az aláírások gyűjtését. A 24.hu arról írt, hogy az áldozatok 21 és 26 évesek.

SZEGEDEN IS BEJELENTETTE JELÖLTJEIT A GATTYÁN-PÁRT

Kedd óta nyilvános Gattyán György pártjának teljes jelöltlistája, így az eddig bejelentett fociklasszis Détári Lajos, a Való Világból ismert sztiptíztáncos, Tommyboy alias Könyves Tamás és a Z’Zi Labor frontembere, Janicsák István mellé további 103 jelölt csatlakozott, köztük – természetesen – négy Csongrád-Csanád megyei karakter is.

  • A két, szegedi körzetben egy közismert szegedi, Veszelinov Annamária,
  • és egy viszonylag kevésbé ismert fiatalember, Gonda Benjámin Norbert indul a Megoldás Mozgalom színeiben. 

13:28 EGY GÁZZAL MŰKÖDŐ FŰTŐBERENDEZÉS MIATT KAPTAK SZÉNMONOXID-MÉRGEZÉST AZ ÁLDOZATOK

A rendőrség szerda délutáni közleménye szerint az elsődleges adatok szerint az áldozatok halálát egy gázzal működő fűtőberendezés miatt szénmonoxid-mérgezés okozhatta. A tragédia valamennyi körülményének tisztázása érdekében a Budapesti Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben, szakértők bevonásával rendelt el nyomozást.

Forrás: Telex, ORFK

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb