Kikapcs

Beindult a pezsgés, nem csak Szegeden: idén augusztusban jön a Green Future Fesztivál

Beindult a pezsgés, nem csak Szegeden: idén augusztus 11 és 13 között jön a Green Future Fesztivál, melynek az adai strandfürdő ad majd otthont, tették közzé a szervezők az esemény Facebook oldalán.

Úgy néz ki megállíthatatlanul beindult a fesztiválszezon Szegeden és környékén, s noha a Green Future Fesztiválnak még csak az időpontját tették közzé, a szegedi nagy rendezvényekről már sokkal többet tudhatunk.

MÁRCIUS 12 ÉS 15 KÖZÖTT ELSTARTOL A TOROS PÁLINKAFESZTIVÁL

Kiderült, mikor érkezik a 2022-es év első szegedi gasztrofesztiválja. Két Covid-sújtotta év után úgy fest, tényleg újraindulhat a mediterrán pezsgés Szeged belvárosában, a klasszikus gasztrofesztiválok közül elsőként a Toros Pálinkafesztivált tartják meg.

MÁJUS 13 ÉS 22 KÖZÖTT ÉRKEZIK A SZEGEDI BORFESZTIVÁL

Három éve, 2019-ben volt az utoljára, hogy megtelt a belváros legapróbb zeg-zuga is Szegeden a Borfesztivál alkalmával, ugyanis azóta a koronavírus-járvány árnyékában élünk nap, mint nap. Most viszont, felcsillant a reménysugár, hiszen Rácz Attila, a Szegedi Városkép és Piac Kft. ügyvezetője arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy valamennyi városi rendezvényt kivétel nélkül szeretnének megrendezni az idén, sőt, a Szegedi Borfesztivál dátumát már ki is tűzték, ami május 13 és 22 közé lett beütemezve.

BEJELENTETTÉK A SZIN FELLÉPŐIT IS

Wow, ez elég menőn hangzik: az idei Szegedi Ifjúsági Napokon olyan világsztárok pörkölnek oda, mint Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, vagy éppen Alle Farben. Bejelentették a nyárzáró buli első neveit, elég ütősen indul a line up.

HA ELTÖRLIK AZ 500 FŐS KORLÁTOT MEGTARTJÁK A SZEGEDI HALFESZTIVÁLT IS

Jó hírek érkeztek a Szegedi Halfesztivál felől, Frank Sándor, Venesz-díjas mesterszakács, a rendezvény főszervezője elárulta, nagyon szeretnék idén megtartani az eseményt, amelynek a Rakpart helyett új hely, a Partfürdő adna otthont.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb