Kikapcs

Parádés fesztiválszezonra számíthatunk Szegeden: jön a Tiszai Halfesztivál, feltéve, ha eltörlik az 500 fős korlátot

Parádés fesztiválszezonra számíthatunk Szegeden: március 12 és 15. között a gasztrofesztiválok sorát nyitja a Toros Pálinkafesztivál, három éves kihagyás után május 13 és 22. között visszatér a Szegedi Borfesztivál, bejelentették már a SZIN első fellépőit is, sőt, ha minden jól megy idén megtartják a Szegedi Halfesztivált is! Ehhez azonban egy feltételnek még teljesülnie kell.

A RAKPART HELYETT A PARTFÜRDŐ ADNA OTTHONT AZ ESEMÉNYNEK

Jó hírek érkeztek a Szegedi Halfesztivál felől, Frank Sándor, Venesz-díjas mesterszakács, a rendezvény főszervezője elárulta, nagyon szeretnék idén megtartani az eseményt, amelynek a Rakpart helyett új hely, a Partfürdő adna otthont.

AZ 500 FŐS KORLÁT ELTÖRLÉSÉVEL VALÓSÍTHATÓ MEG A HALÜNNEP

Mivel a Halfesztiválra is várhatóan több, mint 500 fő kilátogat és a jelenlegi jogszabályok szerint az ilyen rendezvényeken a részvétel védettségi igazolványhoz kötött, Frank Sándor elmondta, akkor tudják megtartani a szegedi halászlé nagyszabású ünnepét, ha ez a korlátozás feloldásra kerül, mert mindenképp azt szeretnék, ha a fesztivál szabadon látogatható lenne. Ettől függetlenül ők már belevágtak a szervezésbe és ezerrel készülnek arra, hogy friss, forró halászlével töltsék meg az éhes szegediek hasát.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb