Sport

Rendhagyó meccsnap a mai: a klub legendáira emlékezik a Pick Szeged a Grundfos Tatabánya előtti mérkőzésen

Különleges nap lesz a mai a Pick Szeged életében: a Pick Arénában a 17.30-kor kezdődő, a Grundfos Tatabánya elleni K&H férfi kézilabda liga bajnoki előtt a klub legendáit köszöntik, emlékeznek meg rájuk.

A KLUB LEGENDÁIRA EMLÉKEZNEK

Az eseményen felavatják a Skaliczki László és Zubai Szabolcs szektort, a Mandl házaspár kaput, a Pióker Sándor rehabilitációs szobát, a dr. Szabó István orvosi szobát, a Gyenes Kálmán sajtódolgozót és a Simon József sajtóteraszt.

“Sajnos már nem mindenki lehet közöttünk, őket a családtagok képviselik ezen a szép eseményen. Közvetlenül a bemutatás előtt pedig a pályára szólítjuk őket, így a Handballfamily tagjai nagy tapssal köszönthetik majd őket. Várjuk a meccset, de nagyon várjuk már a találkozást is, azt, hogy méltó módon ünnepeljük a legendáinkat” – olvasható a klub közleményében.

A szegedi sportsikerek támogatója az Attrect Bau, Szeged újgenerációs építőipari szolgáltatója.

A SZENTESI SPORTCSARNOK TŰZOLTÁSÁBAN RÉSZTVEVŐ HŐSÖK MEGHÍVÁST KAPTAK A MÉRKŐZÉSRE

A mérkőzésre a szentesi sportcsarnok tűzoltásában hősiesen résztvevő lánglovagok és családtagjaik is meghívást kaptak, így az egyik szektorban 324 Csongrád-Csanád megyei katasztrófavédelmis dolgozó fog szurkolni a Kékeknek.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb