Szegedi Arcok

Szegediek a világ körül: a Guinness-rekorder lufihajtogató, Csatai Gergő meghódítja Hollywoodot

Csatai Gergő nevét és szenzációs kreálmányait Szegeden már jól ismerjük, hiszen ő az, aki lufiból meghajtogatta már a világ legnagyobb Dr. Bubóját, a Vasembert, az Eiffel tornyot, de még Müller Cecíliát is. Ahogy a Guinness Világrekorder szegedi lufihajtogató hírt adott róla Facebook oldalán egyedi művészi tehetségével újra meghódítja a világot és meg sem áll a siker és a csillogás hazájáig, Hollywoodig. Most azonban nem saját lufihajtogató adottságát ragyogtatja meg, hanem másokat fog tanítani a léggömb figurák készítésének rejtelmeire.

IRÁNY AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁG, MAJD AZ USA

Csatai Gergő vasárnap tette közzé hivatalos Facebook oldalán a hírt, miszerint március első két hetében az Egyesült Királyságban, pontosan Blackpool városában, április első két hetében pedig az USA-ban, Los Angeles-ben fog oktatni. Egy biztos, felkötheti mindenki a gatyát, aki a Guinness Világrekorder nyomdokaiba szeretne lépni!

GERGŐ MÁR BEJÁRTA LAS VEGASON KERESZTÜL MOSZKVÁIG A VILÁGOT

Nem ez az első alkalom, hogy hazánk legnevesebb lufihajtogatója meghódítja a világot: a szegedi művész alkotásaival eljutott már Las Vegason keresztül egészen Moszkváig. Arról, hogy honnan jött számára a nagy lufi szerelem Gergő korábbi interjúnkban így nyilatkozott:

“Nem is a lufihajtogatás volt számomra a nagy szerelem, hanem nagyon szerettem szórakoztatni az embereket. Már megtanultam nagyon fiatalon zsonglőrködni, – 14 évesen négy labdával zsonglőrködtem -, egykerekezni, gólyalábazni, és bűvészkedni. A lufikban egy plusz lehetőséget láttam arra, hogy emberek között lehessek, szórakoztassak, hogy valami olyasmit mutassak, ami nem hétköznapi, ami egy kicsit ámulatba ejtő” – mesélte Gergő.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: hot wheels
'Fel a tetejéhez' gomb